Deniz_65 Benım bebeğimde 29 haftalıktı 1650 gram suanda 31 adı attık haftaya bakalım kac olmus olucak
aysesakaryaa Esenkaplan muz yiyorum her gün ceviz fındık süt ic kefir ic bebeğin kilo alcağı şeyler belli bide anne yiyincede alıyor
Kubraa23 Esenkaplan bebeğe kilo aldırıcı şeyleri çok sık tüketiyorum günde 2 tane yumurta yiyorum muhakkak, bolca ceviz, bolca kaşar, tahin pekmez, muz bunlar bebeğe en çok kilo aldıran şeyler özellikle ceviz ve kaşarı gidip gelip yiyorum
aysesakaryaa Esenkaplan normal dedi öndende geridende değil internette zaten normal olması gereken kilo yazıyor canım
Esenkaplan aysesakaryaa ya her bebegin kilosu farkli oluyor 2.500 ile 4 kg arasi normaldir dedi dr ssglikli olsunlar da
Serpiiilllo aysesakaryaa canim ben de her gun muz, sut, ceviz yiyorum ama demekki almamis minyon olucak sanirim :)
Esenkaplan gokcekilic her bebek bir olmaz kimi kilolu olur kimi zayif onemli olan saglikli olmasi zaten dogunca alıyorlar kilolarını 2.500 4.kg arasi normaldir
gokcekilic Esenkaplan orası öyle ama 37. Haftada benim bebeğim 2700 yani iri bi bebek değil gayet minyon