Serpiiilllo Merhaba kizlar 30+1 gunluk olduk bugun. Agirligimiz 1050 gr Bu haftada olunlar kac kg oldu bebisler
Cyda-123 Serpiiilllo benim 30+3 1350 gramdı ve doktor 3 hafta gerilik var diyip perinatolojiye yönlendirmişti 🤔
Ayse_35 Serpiiilllo bu haftalarda sonra haftalık daha fazla alacaktır. Bol bol yoğurt ye, kefir iç. Muz, portakal, sabah yumurta eksik etme. Sol tarafa yat dinlen, bebek kilo alır. Bazı şeylerde genetik olduğu da aklında olmalı.💐
Askeryareni Serpiiilllo 29 haftalıkta gittik 1200 gramdı doktor minyon olucak belliki dedi herşeyide tüketiyorum bebege iyi gelicek şeyler ama bazı bebekler kilolu olcak die bişede yok maalesef sağlıklı olsunlar 🙏
Edadrmz Serpiiilllo dün doktordaydım 29+2 de 1350 gr gayet iyi toplu bi bebek olabilir dedi . Kiloya takılmayın güzel anneler sağlıkları yerınde olsun doğunca zaten kilo alıcaklar 🙏🥰
bhalclk Serpiiilllo benim 2500 kilo idi 31 haftalıkken doktor iri bebek dedi şuan 33 haftalığız 3 kilo 180 gram olduk bile
aysesakaryaa Esenkaplan normal dedi öndende geridende değil internette zaten normal olması gereken kilo yazıyor canım