Ozge hafsam_omerim 19+1im. Tontişin yüzünü geçen hafta gördük gerçi ecis bücüş bişey oluyor 18.haftada ama 😂 yüz hatlarını babama benzettim ay benim tarafıma çekiyor diye dolanıyorum 1haftadır🥰 ara ara damar atması gibi hareketleri oluyor. Çok heyecanlıyım temmuz sonunu zor getiricem 😂
gamzeozer16 Bccsn aynıymışız benimde ikinci gebeliğim ama henüz ben hareket hissedemedim sanırım bende haylaz oglumla uğrasmaktan hareketleri hissetcek Zaman bulamıyorum 🤦♀️ Cinsiyet ne oldu sizin ☺️ Benim kız dediler ama yanılmada olabilir dediler detaylı ultrasona kaldı cinsiyet ögrenmem😄
Bccsn gamzeozer16 erkek diye tahmin yaptı doktorumuz 13.haftada ikili test için gittiğimde göstermedi. Bizde detaylıyı bekliyoruz kesin öğrenmek için🙏🏻
Nursag 21+2 yiz bizde cinsiyetimiz henüz belli değil göremedik. Yarın detaylı ya gireceğiz heyecanlıyız 🤩🥰
Mervekck Bizde 21 haftadayız 🥰kızlar ben sezeryan dusunuyirumda doğuma burdaki yazdığı günden lac gün eksiltmem lazim normalde 15 temmuz doğum ama diyelim doktor iki hafta önden aliyomus ya haziran sonu da doğum olabilir mi nasıl hesaplamam lazım
Pyrz_07 Mervekck 14 gün öncesi 38. Haftadan sonra sezeryan oluyor bende sezeryan olucam 4 ağustos normal doğum dedi 20 temmuzdan sonra sezeryan diye tarih verdi
gamzeozer16 Pyrz_07 sezeryan icin simdidenmi gün alınıyor ya 🤦♀️☺️ Mesela benim 4 sene olmuş olcak aralarında normal olurmu acaba devlette yapıcam ama doğumu belki normal olur diye düşünüyorum 🤔 ilk sezeryan iri bebek diye olmuştu açılma vs beklemeden almıştı doktor 38+5 de acaba simdi normal olarmı🥰
Grenpeopl hafsam_omerim 19+2 bizde yazdığınızın aynılarını dibine kadar hissediyorum bende sağlıkla kavuşalım inşallah ya🤲💙
Pyrz_07 gamzeozer16 benimki sağlıkla alakalı olduğu için sezeryan olacak o yüzden tahmini sezeryan günü vermişti tabi yaklaştıkca tarihde değişiklik olabilir
Pyrz_07 Mervekck eğer uzaksa doktorunuza sorun bence 3 saatten uzun süren yolculuk yasak diye biliyorum uçak seyahati içinde belli bi zamanı var
SevgiBlc hafsam_omerim 16+4 um bende ayni seyleri hissediyorum dogsa da doya doya koklasam yaninda yatsam diyorum 🥰