KbraNaselik HasAdMe o kucuk oldugu icin gorunmuyo canim 5 haftalik benimde karindan gorunmedi ama vajinalde baktirmqk istememistim o yuzden bi hafta daha bekledik ama yine gorunmedi mecbur vajinal bakti doktor sen icini ferah tut 😘😘
Yelizcevik HasAdMe canım 6+3 de karından duyduk doktor büyük ihtimalle çok duyamayız dedi ama gayet net duyduk bebeğimizin sesini biz ❤❤❤🤱
Esmaa Kizlarr ben soyleyim 5 haftadan sonra duyuluyor benn 11 haftalikda duydum amma gec getdim doktora
Zhlinn Bana vajınalde 6 da duyarız dedı. Ben 7 de geleyim istemiyorum vajınal dedim. 7. Haftada aldık çok şükür karnımdan
Ecege 6 da kendisini . Haftayada kalp atışını duyacaz inşallah 🙂 değerin 7000 olması gerekir diye biliyorum. Bence biraz daha sabret
Alparslan HasAdMe 6+ 5 günlükken duydum ve bi tepki veremedim sadece maşallah diyebildim çünki öncesinde düşük tehlikem vardı korkuyordum.
Minikinannesi HasAdMe evet canim karindan adetim 2 hafta gecti sonra doktora sira alfim gittigimde 6+2haftalikmis hem keseyi hem bebegi gorduk.