KbraNaselik HasAdMe 6+5 de duyduk canim vajinal ultrasonla 😍😍 okadar guzelki atan o kalbi gormek duymak harika rabbim isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu 😍😍
Yelizcevik HasAdMe canım 6+3 de karından duyduk doktor büyük ihtimalle çok duyamayız dedi ama gayet net duyduk bebeğimizin sesini biz ❤❤❤🤱
HasAdMe Etak86 benide 7. Haftada cagirdi doktor şu an 6+2yiz ama 8. Haftada mi gitsem diyorum daha garanti olur 😂
SevgiiOA HasAdMe Karından canım ben hiç vajinal uktrasona girmedim. 5 ci haftada keseyi gördük 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükür darısı sana 🙏🙏
Busrabusra HasAdMe ben dayanamayip 7 de gitmistim karindan bebegi goremedik bile vajinal baktik.8 de gittik karindan kalp atisini dinledik.😊
HasAdMe KbraNaselik amiin canim insaAllah. Vajinal ultrasondan korkuyorum yaa o yuzden 8. Haftayi beklicem sanirim 😑
KbraNaselik HasAdMe bende korkuyodm ama karindan bebekte gorunmedi doktor en azindan bebegi gormemiz gerekir dedi hem gorduk hem kalp atisini aldi cok sukur 😍😍
Minikinannesi HasAdMe evet canim karindan adetim 2 hafta gecti sonra doktora sira alfim gittigimde 6+2haftalikmis hem keseyi hem bebegi gorduk.