Minikeller345 Arkadaşlar merhaba, süreciniz nasıl geçiyor. 12.haftama girince doktor ikli test istedi kararsız kaldım direk fetal mi yaptırsam. Ayrıca Nisa hastanesi Derya Kanzaya gidenler varsa memmun mu?
byzza16 Minikeller345 bendr Eylül annesiyim 11 haftalık olduk ☺️ Ben ikili tarama yaptırcam önümüzdeki hafta. İlk bebeğimde yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı bunda da yaptırmayı düşünüyorum
esraboyoglu95 Minikeller345 Ben 11+3 te yaptırdım temiz çıktı 🙏🏻 Maddi olarak daha yüksek diye biliyorum fetal dna testi eğer maddi gücünüz varsa yaptırabilirsiniz tabi daha net olur hemde 🤗
Ozlm_ogtl byzza16 benim de 11+2 haftalik bende haftaya ikili tarama yaptırcam. Herkes yaptima diyor ama bende yaptirmayi düşünüyorum.
Canpolat Ben ikili yaptırdım temiz çıktı 8 Eylül doğum gözüküyor 13+4 üm inşallah sağlıkla alalım kucağımıza ♥️😘
Efulimm2608 Canpolat Merhabalar ☺️Benimde doğum 8 eylül görünüyor bi sıkıntı çıkmazsa bende şuan 14+4 gösteryo cinsiyetnz belli mi acaba 🥰 Rabb’im hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
Nurbanu60 Dilish benimde aynı şekilde kanama alanı varmış bugün iğne oldum kanama durması için 11+6 allahım bebeklerimize sağlık versin, düşük tehtidide olabilir dedi doktor elim kalbimde bekliyorum valla
nazosss Minikeller345 Bizde 11 haftalığız ☺️ 2 hafta sonra ikili testim var ben bu testlerin yapılmasının gerektiğini düşünüyorum 😇
Blgn02 Michail haftaya Perşembe günü gidecem İnşallah ozmn 12 haftalik olacam sizce ogrenirmiyim cinsiyeti 🧿❤️😊
Bebekko34 Bugün 13+5 olduk🐣8 eylül gözüküyor tahmini dogumumuz bakalım Allah saglıklı hayırlı ve kolaylıkla kucağımıza almak nasip etsin❤️ İsteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin🙏🏼
Michail 12 haftalik olduk bende eylul annesiyim cumaya doktor randevu verdi cinsiyet tahmini yaparim geldiyinde dedi kizim da 11hafta 5 gunlukken tahmin yapmisdi cikinti var ama bu kesin kiz olucak dedi oylede oldu doktorlar bebeyin durusundan komik yapisindan anliyorlar
Sevess Bende 11+4 23 eylül doğum gözüküyor cumartesi günü ikili tarama testini yaptıracağız inşallah birşey çıkmaz erken cinsiyet öğrenen var mı 12. Haftada öğrenen kişileri duyuyorum
twohones Minikeller345 12+1 deyim bende ilk bebeğimde yaptırmıştım bunda kararsızım bende bilemiyorum 🤷🏻♀️