Sura20 minigiminannesi03 test yaptım ve positiv bebegim hala benle çok şükür. Yarın doktora gidip sorcam niye oldu diye. Allah seninde yardımcın olsun. Test yapana kadar ödüm koptu olmaz diye. Çok korktum ve cok kötü bir hiss
AysegulAloluAcikgoz Sura20 sizi korkutmak istemem ama 12 haftalik olduğunuz için testiniz suan dusuk yapiyorda olsaniz pozitif cikar beta kendini biranda sifirlamaz çünkü teste guvenip doktora gitmemezlik yapmayin sakın gidin muayene olun onlem alınması gerekiyorsa ona gore bbir tedavi başlanir.
Sura20 minigiminannesi03 sende leke gibiyse yinede doktora git baktır ancak bende bir avuç gelmisti ve kahverengiydi
minigiminannesi03 Sura20 acile geldim Altan müyane etmediler direk kan aldılar sonucu bekliyoruz suan
minigiminannesi03 Ereeen dusuk yapıyormuşum 350e düşmüş 937den sadece 1 günde nasıl düştü anlamadım o kadar birden
minigiminannesi03 Ereeen önlem alınamaz dedi hap verilmez bu durumda dedi doktor tümden düşmüş gebelik yok sadece kan oranında var oda 1 2 gün içinde sıfırlanır dedi tamamen bulantilarim falan bitti koru hissediyorum esim hiç birsekilde bu konu hakkında birsey konuşmak istemiyor birsey demiyor sadece susup oturuyor onu öyle gördükçe kendimi suçluyorum resmen ne bileyim
Cigdemm1 Sura20 bende 12+5 im pazar akşamı bendende yoğun kahverengi leke geldi sonra gelmedi dün akşam iç çamaşırımda az gördüm bugün kontrolüm vardı doktor baktı her şey normalde dedi Cumartesi günü detaylı temizlik yapmıştık yorulduysan ondan olabilir dedi. Sende bir doktora git kese etrafında kanama var mı yok mu bakar için rahat eder
Snmdrm Cigdemm1 Cagla10 10 gun once oldu bnm kahrengi leke rapor almışdm dün gece gene oldu acile gittim. Bugunde kendi doktoruma gittim telaş yapma pıhtı gibi bısey gelmıyorsa sakın korkma dedi yerleşme kanaması buyuk bi ihtimal ama dedi rahim toparlansın die iğne vurdurdu. 10 gun rapor aldım üstüne dinlenicem Allah bebişlerimizi korusun sende bi görün cnm
Cagla10 Bende 9.haftadayım bugün kahverengi koyu bi leke geldi tam duşa girecektim kan geldi. doktoruma yazdım progestanı 2 tane almamı söyledi yarın kontrole gidicem umarım bişey yoktur 😔
Cagla10 Snmdrm bende bugün gittim bana da iğne verdi yatacaksın sadece dedi korkam bebeğinin kalp atışı var gayet sağlıklı dedi biraz rahatladım ama hafif hafif kahverengi lekeler geliyor hala. Bu hafta böyle devamlı gelebilir dedi doktoru. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Sende çok dikkat et hiç yorma kendini dinlen atlatıcaz bu zamanlarıda eminim 🙏🏻🙏🏻
Tugba_usa Bende 4,5 haftalık gebeyim ve benden de kahve rengi lekelenme başladı sizce normalmi agrım sancım yok ama bir yandan düşünmeden de edemiyorum uff yaa :(
Ereeen minigiminannesi03 kendini suçlama senlik bişey yok hayırlısı böyleymiş de. Gerçekten üzüldüm ben de 😔