Sura20 Kızlar 12 haftalık hamileyim ve bu gece uyurken ilk defa koyu kan gibi şey geldi benden. Cok korktum . Başına gelen var mı? Doktora gidicem ama yinede sorayım dedim.
Suna_4414 Sura20 ilişki sonrası gelmedi dimi durduk yerde geldi inşallah bişeyi yoktur bebişin kalbini ferah tut doktordan güzel haberlerle dönersin inşallah 🙏
aysetsch Sura20 koyu renkli akıntılar genellikle tehlikeli olmuyorlar benim 1 ay boyunca olmuştu hemen hemen erken haftalardaydım şu an doğuma gün sayıyorum🌸 korkmayın allahın izniyle bir şey olmaz ama doktora gidin tabii en kısa zamanda
minigiminannesi03 Sura20 büyük ihtimalle 4 5 haftalık hamileyim akşam peçete ile sildiğimi pembesi kahverengimisi arası geldi bencede sabah önlem olsun diye pet koymuştum onada tırnağımın üstünü geçmeyecek şekilde leke olmuş kahverengi hastaneye gitmeliyim bu için kizlar ?
Peperonni Sura20 Merhabalar canım mutlaka doktora git benım de geçen gün başıma geldi. İlaç verdi doktor ihmal etme
Iremocak Bazen çok nadirde olsa kan gelmesi tehlike arz etmiyor, ama kan gelmesi hiç istenilen bir durum değil. Hiç geciktirme direk hastahaneye git bence
_zehracimen0 Bendede ara ara oluyor korkulacak bir şey yok dediler oluyor yani içiniz rahat olsun bence
Ereeen minigiminannesi03 ben gitmiştim doktor pembeyse eğer yerleşme akıntısıdır kırmızı veya kahvemsi olursa gel hatta pembelik devamlı olursa yıne gel demişti. Ama bi doktorunla görüş yinede
Sura20 minigiminannesi03 bizimkiler düşük ola bilir dedi. Simdi test yapcam yarın gitcem doktora. İnsallah düşmemiştir 🥺
minigiminannesi03 Ereeen az sonra dr arayacağım zaten içimi acayip 1 korku sardı bebeğime bise olacak korkusu
minigiminannesi03 Ereeen yarım saat sonra arayacağım haber veririm büyük ihtimalle çalışmama izin vermeyecektir
Snmdrm Sura20 8 haftalığım bende benim başıma 10 gün önce gelmişdi pregastan verdi doktor 3 gunde rapor almışdım . Dün gece gene geldi hemen acile gittim bana yorgunlukdan düşük tehliken var gelmesi normal değil bu kadar dedi dinlenmen gerekıyor dio kalkmaman gerekıyor diyor avm de calısıyorum napıcamı şaşırdım artık bugn kendı doktoruma gıdıcem
minigiminannesi03 Ereeen acile geldim içim rahat etmedi daha önce dusuklerim olduğu için annelik duygusu mi artık nedir bilmiyorum doktor görmeden içim rahat etmeyecekti
minigiminannesi03 Sura20 seni suan çok iyi anlıyorum eger birdaha olursa zaten kaldirabilecegimi düşünmüyorum kendimi çok kötü hissediyorum resmen yanlış bisey mi yapımda kanama başladı diye düşünüyorum. Korkuyorum ağlamamak için zor duruyorum biri bise dese ağlamak üzereyim delirecem
Sura20 minigiminannesi03 test yaptım ve positiv bebegim hala benle çok şükür. Yarın doktora gidip sorcam niye oldu diye. Allah seninde yardımcın olsun. Test yapana kadar ödüm koptu olmaz diye. Çok korktum ve cok kötü bir hiss
Sura20 minigiminannesi03 sende leke gibiyse yinede doktora git baktır ancak bende bir avuç gelmisti ve kahverengiydi