Denizyildizi1 1 saatlik uykuyla duruyorum gece uyuyamadım şimdide devam ediyor herşeyi denedim geçmiyor ya şurup kullanıyorum onunda faydası yok doğuma kadar hiç geçmeyecek mi bu çok kötü oluyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️😭😭
TazeAnne06 Denizyildizi1 soğuk süt deneyin laktozsuz olanlardan. Bir de sade soda içebilirsiniz üzerine az limon da sıkabilirsiniz
irva Denizyildizi1 Rennie tablet iyi geliyordu bana hamileyken.Zaten reflüm vardı hamileliğin son dönemleri alev gibiydi içim.
Sedaerbil Denizyildizi1 bnmde akşam yanmaya başlıyo kızılay soda aldm ondan içiyorum geciriyor hemn bi dene istersen
hamilelikyolculugum Denizyildizi1 kızartma soğan sarımsak salça domates kahve çikolatayı bırakmayı denediniz mi? Ben aşırı mide yanmam olduğu dönemde muz salatalık elma yağsız et ve makarna ile beslendim ve faydasını çok gördüm. Yatmadan önce soğuk süt de içebilirsiniz.
Anneoluyorummmm Zor evet yaşiyorum bizzat. Tavsiye olarak yatmaya yakın hiçbirşey yeme 2 saat öncesinden en az. Ve soğuk süt deneyebilirsin.
Denizyildizi1 Anneoluyorummmm Sağ tarafıma yattığımda çok fazla hissediyorum yanmayı süt soda çiğ patates bile denedim geçmiyor galiba
Denizyildizi1 irva Rennie şurup kullanıyorum devamlı içmek de istemiyorum zararı olur diye faydası da olmuyor gerçi
Burcucukk Gaviskon double action cok iyi geliyor. Rennie den daha iyi. Bununla ayaktayim diyebilirim. Yoksa hem kiz gebelik mide yanmasi mahvolurdum. Bi al dene derim.
Denizyildizi1 hamilelikyolculugum Çikolatanın yanma yaptığını bilmiyordum ya ama yatmadan önce birşey yememeye özen gösteriyorum sadece su içiyorum yinede aşırı oluyor
Burcucukk irem-Dora rennie de denedim ama yok gaviskon gibi değil gerçekten. Elim ayağım resmen çantamdan hic ayırmıyorum.
Denizyildizi1 Burcucukk Rennie nin içeriğini okudum çikolata ve nane aromalı yazıyor ilk başta iyiydi hemen kesiyordu şimdi fayda etmiyor