echo idrar yolu enfeksiyonu ve rahmin yumuşaması ve aşağıda olması demişti önceki doktorum. Hatta yerimden kalkmamamı çoçuğun her an doğabileceğini solunum yetmezliği çekeceğini ve yoğun bakım için devlet hastanesine sevk edilebileceğini söylemişti. Çok karamsar ve Negatif bi doktordu. Aşırı kilo aldığımı böyle giderse normal Doğum yapamayacağımı söylemişti(33.haftamda 12 kilo almıştım toplam) 34. Haftamda gözümü karartıp doktor değiştirmeye karar verdim. İyi ki de vermişim. Ve iyi ki o doktorun verdiği ağır antibiyotikleri kullanmamışım. Dediği şeylerin hiçbirinin aslının olmadığını öğrendim. Enfeksiyonum çok çok sınırda bol su iç yeter dedi. Kültürüm temiz çıktı zaten. Kiloma da normal dedi yeni doktorum. Hatta ben hiçbir erken Doğum riski göremiyorum dedi. Dediği gibi de oldu 38. Haftama geldim nerdeyse hala gelme belirtisi Yok bizimkinin 🙈 üstelik sürekli de hareket halinde egzersiz yaparak geçirdim o vakti. bi De bana çok kilo aldığım için balık hapını vitaminleri bıraktırmıştı eski doktorum ama onun yüzünden b12im düşmüş baya b12 iğnesi vuruluyorum bir haftadır🙈