Nrnr 6 haftalık hamileyim ve sarı akıntım var doktorumuda arayıp bişey sormadım normalmidir yoksa merak içerisindeyim
Nrnr Tugceus ilk hamileliğim fazla telaş yapıyorum galiba daha önce enfeksiyon tedavisi görüyoken hamile kaldım hala atlatmamış olabilirim o yüZden bu düşüncelerim
Esmaa Selam kizlarr bendede oluyor normal birsey yani olmalidi amma 12 haftalik hamislere test olmalidi mikrob tesdi onu yapdiysaniz bir sikinti yok
Tugceus Nrnr çok şükür mide bulantım vs yok sadece çok uykum var hep uyumak istiyorum çalıştığım için zorluyo
Esmaa 12 haftadan once yaptir canim doktorum bana didiki 12 haftalika kadar mikrop olursa tedavisi var 12 haftaliki gecdiyse tadavi ola bilmezmis yinede doktoruna soyle benden soylemesi ben 20 haftalik hamisem ben her ay yoxlandin su an cikmis mikrob
Nrnr Esmaa perşembe günü randevum var söyliycem canım. B12 düşük biraz ama onun ilaç vermedi bana sadece folik asit verdi onuda yarım doktorumdan bile emin değilim özele gidiyorum bide 😞
Esmaa Canim sen folic asit onu kullan bende kullaniyorum bu ilac onemli yani korkusu yok bebisinin gelisimine iyi geliyor