Sabinaa12 tugbaacng selam ben yeni hamileyim 4 haftalık kasık ağrılarım oluyo vucut ısım 37 37.2 oluyo korkuyorum
tugbaacng Sabinaa12 kanamanız, lekelenmeniz yoksa endişelenmeyin. Ağır iş yapmayın, ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın dinlenin bol bol, ağrılarınız dinlenince geçmezse doktora gidin 🙏🏻
tugbaacng Annekuzusu__06 son trimestera girince bel ağrısı, vajina baskısı, mide yanması gerçekten can sıkıcı oluyor 🥲
tugbaacng SerraveAnnesii Teşekkür ederim 🥰 bitmiş nerdeyse Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
Aysenbircan tugbaacng hayırlısı bakalım benim civcivler erken alınacak ya heyecan dorukta Allah sağlıkla bebeklerimize kavuştursun hepimizi inşallah 🙏🏻
tugbaacng Melekk32 ben de perşembe gidicem doktora, daha erken bi tarih verirse bayılırım heyecandan 😂
Melekk32 tugbaacng bugünde gidicem bakalım daha erkene mi cekicek daha geç mi soylicek bebeğin durumuna bağlı dedi
tugbaacng aybukesen Ne zaman doğurucam, ne zaman sancılanıcam, kaç saatte doğururum, kolay mı olur zor mu.. her gece bunları düşünmekten uyuyamıyorum 😅