Masallina 58Vildan 40+4 le iyi aksamlar 😂😂 yarin suni sanciyla doğuma alinacam InşAllah kızıma kavuşacam. Kendileri gelmek istemiyor ama ordan cikmasi gerekiyor. 🙆
58Vildan Masallina Hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda kurtulursun inşallah Rabbim kolaylık versin canım eğer korkun varsa hiiç korkma sonunda dünya güzeline kavuşucaksın darısıda başımıza inşallah 💕
58Vildan Mervesafamustafa peki orda kontroller sıklaşıyor mu son zamanlarda? Yurdışında pek fazla kontrole çağırmadıklarını söylüyorlardı buradakiler de merak ettim
Mervesafamustafa 58Vildan normalde 4 haftada bir son zamanlarda 2 haftaya düsüyor son 1 hafta da 2 güne bir cagriyorlar bebis gelene kadar 40. Haftadan sonra 10 g0n bekliyorlar 10 gün gectikten sonrada gelmezse duni sanci veriyorlar ama mutlaka o 10 gün dolacak 🙄😬😬
Hilalekcik Kızlar bugün kontrolümüz vardı catı muayenesi yapıldı hiç acılmam olmamıs.Doktorumuz bekleyip bebegi riske atmanın bi durumu yok elbet dogucak dedi.Bu gece yatısım yapılıcak sabah 5te suni sancı verilmeye baslanıcak.Bizim için dua edermisiniz🙏
58Vildan Hilalekcik Rabbim kolaylı versin canım bir avazda kurtul inşallah doktorun çok güzel demiş keşke bizimkide başlatsa hiç korkma Hayırlı doğumlar canım 💕💕
Hatice94 Doğuramayanlar klubü size bir tarifle geldim. Az önce 3 doğum yapmış olan kuzenimle konuştum. İkinci doğumunda 41 haftalıkken doğumu başlamamış. O da bu dediğim tarifi yapmış akşam gece sancısı başlamış. Arkadaşına da yapmış eşi askermiş izni bitecekmiş yani bi an önce doğumun başlaması lazımmış onda da hemen etki göstermiş. Aynı gün sancısı olmuş. Tarife gelince 30 ml hint yağı, 1 su bardağı badem, 1 su bardağı kayısı suyu,1 şişe maden suyu hepsini robottan iyice geçirip bir saatte içip bitirmiş. Bana evde yalnızken yapma güzelce uyu dinlen yemeğini ye vücudun dinçken yap dedi. Yarın yapmayı düşünüyorum eşim gelirken akşam Hint yağı alacak sizinle de paylaşırım durumu.
58Vildan Hatice94 hint yağını ilk defa duyuyorum canım ay işe yarıyosa bizde yapalım çok teşekkür ederim canım bende uygularım artık doğurmak istiyorum 🙈🙈
58Vildan Hatice94 internetten baktım da canım hint yapı rahim kasılmalarını olduğu gibi arttırıyormuş 😍 bi deneyelim bakalım
Hatice94 58Vildan Valla kendisi çok iddialı konuştu işe yaramazsa gel beni bul falan diye espri yaptı hatta ☺️
Hatice94 58Vildan Ay valla şimdiden heyecan yaptım bu gece güzel bir uyku çekip yarın yapıcam bunu inşallah☺️