Prensesininannesi 58Vildan 😂😂 tv de doğranlr benden sonra genelik haberi diye duyurdular onlar cinsiyet öğrenmeden öğrendik bi anda hepsi doğurdu 🤣
58Vildan Mjhcrgmc iyi demişsin canım bazen bende gidiyim özele başlatsınlar diyorum ama az daha sabır ne kaldı şunun şurasında
Hatice94 58Vildan Dün kontrolüm vardı 3758 gr olmuş boyu da 53 cm artık içime sığmıyor ayakları ağzımdan çıkacak siye korkuyorum😂😂
58Vildan Hatice94 Oh maşallah canım kiloları arttıkça daha da zor oluyor normal doğumda sıkıntı çıkarmaz inşallah
Ay27 58Vildan 40+3 deyim bizimkinin de doğmaya niyeti yok 41 e kadar bekleyelim dedi doğum kanalına yerleşmemiş henüz sunni sancı da istemiyorum napcam şaşırdım 😞
Yasmne 40+1 deyiz bizde tek benim zannediyordum ama değilmişiz galiba agustos bebekleri nazlı çıktı 🙈🙈
58Vildan Yasmne Bende düne kadar bi benimdir sanıyodum 😂 3 tane 41 haftalık hamile görünce sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😂😂
Zeynepmuammer 58Vildan 39 hafta oldu hala gelmeyi düşünmüyor bizim paşa da ne sancı ne de başka bir şey var 😂
Mervesafamustafa 58Vildan bugün 40+ 6 olduk ne sanci var ne acilma ve hala yeri var oynayip duruyor cok hareketli inatci cikti bizimki 😅🙄
58Vildan Hatice3 takma canım benden 9 gün önce geldi nişan 😂😂 Bu nişanı gelip doğuranlar nasıl sancılanıyo anlamıyorum