58Vildan 40+1 den Selamlar ✋🏻 bizim sıpa doğamadı bi 😂😂 Yalancıktan sancılar gönderiyor bu bebe bizi yorucak mı ne 🤷♀️ Doğuramayanlar olarak gelin toplanalım 😅
Hilalekcik 58Vildan 39+4 hanımefendiden ses cıkmıyor.Hareketlerinde azalma hissediyorum karnım sertlesiyor sizde bu durumları yasadınızmı içimi korku sarıyor🙄
Prensesininannesi 58Vildan 38+5 doğsun diye dua ediyorum yalancı sancı vardı onlarda kesildi o kadar tuaf bişey oldumkş nasıl doğracam merak ediyorum 🤔😅
Acrbaby Hilalekcik yeri daraldığı için galiba , bende 38+5 im dediğin gbi sertlesiyo kasılıyo tekme atmıyo çok , sağa sola geriniyo genelde
Esma90 Hilalekcik benimde dönmedi bebiş ama şuan 36+3 üm doktorum 38+4 e sezeryan randevusunu verdi 🙄🤔 sizinkisi bekliyor benmki neden beklemiyor acep 2 hafta önden gidiyor bebek acaba ondan mı?
Hilalekcik Acrbaby doktorumuzla konustum şimdi dediginiz gibi yeri daraldıgı için olucagını soyledi son haftalara girdigimiz için ister istemez endise ediyor insan🙄
58Vildan Prensesininannesi Ah Ah o sancılaaar 🤷♀️ Oğlumu artık tehtid ediyorum gelmediğin her gün için popoya bi şaplak yiceksin diye 😂😂😂 işe yaramadı ama 😂😂
58Vildan Hilalekcik Canım senin kız baya nazlı heralde 😂😂 kızlar erken gelir derler normalde ama Ağustos eylül bebekleri çok nazlı çıktı erkek olsa bile 🤭🤭
Hilalekcik 58Vildan hemde nasıl her sabah bugünde doğurmadım diye uyanıyorum 🙊😂 yarın sabah kontrolümüz var hayırlı haberleri almak nasip olur inşallah 🙏
DenizUsta 38+6 bizde beklıyoruz bakalım kızlar erken gelir derler genelde ama bu sene ki kızlar baya nazlı olcak herhalde 😂 dün kontrolüm vardı doktor haftasonuna dogurursun dedi ya bakalım hadi insallah
58Vildan DenizUsta açılmana falan bakıldı mı canım 🙈 Valla bu bebişler içerde rahat bişeyler buldu sanırım ☺️
Prensesininannesi 58Vildan 😂😂😂 Bende kızım bugun olmadı yarın gel hadi diye diye bitirdim artık dayanamaıyorum 😂😍
58Vildan Hilalekcik Ahah aynı ben 😂😂 Doktorun doğmassa kaçıncı haftaya kadar beklermiş birşey dedi mi 🤭
Hatice94 Bizde 39+2 olduk oğluşumla ama dün doktorum çok yakın görünmüyor doğum dedi ama benim dayanacak gücüm kalmadı inşallah daha fazla bekletmez doğum kanalına da girmemiş😢
58Vildan Hatice94 Ağrın sızın çok oluyor mu canım😔 Allah yardımcımız olsun bizimkide daha girmedi kanala 9 gün önce nişanım geldi ama gelen giden yok hala 😑
Hatice94 58Vildan Ağrım sızım maalesef çok fazla yalancı sancılar rahat bırakmıyor birde uykusuzluk iyice beni çileden çıkartıyor, benim nişanım falan da gelmedi en son 36.haftada sancım çıkmıştı çok fazla o zaman açılmaya baktılar 1cm açılma vardı o kadar.
58Vildan Hatice94 Canım benim ya doktorun ne diyor gelmezse kaçıncı hafta beklenicekş birşey dedi mi?
Hatice94 58Vildan 41 haftanın dolmasını bekliyorum genelde dedi inşallah o kadar beklemek zorunda kalmayız çünkü kilo alıyor durdukça ve doğum zorlaşacak.