Zumrutkb gulfemsvnc ilgisi bilgisi ile güzel bir süreç gecirdim. Pano yaptırdım onun adına ofisi için. Henüz vermedim ama güzel oldu🥰
bluees1207 gulfemsvnc bence yapılan yorumlarla fikrinizi değiştirmeyin sonuçta doktor özel hastanede çalışıyorsa sizin verdiğiniz parayı cebine indirmiyor onunda mesleği o ve o da orada maaşla çalışan bir işçi. Biz ödemeyi hastaneye yapıyoruz. He kaldı ki gitme mecburiyetimiz de yok devlet hastaneleri bir kuruş para almıyor oraya da gidebiliriz özele gidiyorsak demekki bizimde işimize geliyor 😊 Hiç bir doktor telefonundan bize bilgi vermek zorunda değilken bize numaralarını verip gece gündüz bir sorun olursa arıyabilirsin diyorlar özel hayat denen hiç birşeyleri yok. Bizlerde içimizden ne geliyorsa onu hediye edebiliriz o hem doktorumuzu motive eder hemde içimizdeki vefa borcunu ödemiş hissederiz. Hediyeleşmek her zaman çok güzeldir. Çiçek gönderebilirsiniz kalem yaptırabilirsiniz bi fular gömlek elbise alabilirsiniz. Yada psta tatlı götürebilirsiniz. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz hiçbir zaman.
gulfemsvnc bluees1207 kesinlikle bende böyle düşündüğüm için küçükte olsa anlamlı bir hediye alacağım doktorumuza🥰
esmir Rbadrn_solmz istanbul güneşli özel erdem hastanesi doktorum azeri çok naif bir kadın memnunum 😊
Asudeprenses gulfemsvnc çiçek sepetinden ismine özel kupa ,not defteri ve kalemi olarak set aldım,çok mutlu oldu😊,sayfasında paylaşmıştı beni etiketleyerek,fikir olur belki
Aysesinan23 gulfemsvnc ben tüp bebek sonucu hamile kaldım hamile kaldığım gibi güzel bi kutu çikolata yaptırmıştım yanına da elazığlıyım elazıpın meşhur cevizli sucuğundan koyup götürdüm. 4 yıldan sonra nasip olduğu için bir sonraki gidişimde de içimden gelmişti çeyizlik iğne oyası yazma lif patik falan da götürmüştüm . 2 haftaya doğumum var . Kızım doğunca bide kızımı götürcem yanına yine çikolata da alırım yeter .
gulfemsvnc Aysesinan23 benimde doğumuma iki hafta kaldııı😍 sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah🙏🏻 ne güzel düşünmüşsünüz
Birprensesannesii gulfemsvnc üstünde aile fotoğraflarının olduğu yada kendi fotoğrafınn olduğu çikolatalar olabilir nestlenin varya büyük dikdörtgen çikolataları bence çok naif bir hediye