Sedaahmet Melishera bütün özel hastanelerin fiyatlari yüksek ama olsun. Devlette dogurmaktan iyidir. 😊
Aysegulay Bende medlineda Sevgi hanıma gidiyodum. Spinal sezeryan oldum 55gün oldu çok memmunum Sevgi hanm gerçekten iyi bi doktor
Melishera Aysegulay sevgi hanım doğum yaptırdı dimi birşey hissettinizmi. Benim 9 ay boyunca her ay gittiğim doktor. Çok iyi bir doktor kendisi ilgili başından beri ona gittim
Aysegulay Melishera Ameliyat esnasında hiç bişey hissetmedim sonradan ağrılarım oldu tabi ama 2 3 güne hafifledi geçti
Melishera gonulcelen sezeryan normal medline hastanesinde aynı fiyat. Ama Adana Başkent hastanesinde eltim doğum yaptı 1000 TL
Melishera Aysegulay inşallah fazla ağrım olmaz. Baş ağrısı çok oluyor diyorlar ama herkeste aynı değil
gonulcelen Aysegulay süit oda düşünüyorum o yüzden standart oda fiyatı mı diye sordum. 2500 tl idi geçen gün arkadasım dogum yaptı. O yüzden ne zaman aldınız fiyatı çünkü zam gelmiş diye duydum.
gonulcelen Melishera bi tek epidural normal de + 400 tl diye duydum. Zaten sezeryan düşünüyorum bi tek 2500 yaptı 2 hafta önce bir arkadasım fiyat yeni mi aldınız zam gelmiş düye duydum çünkü
Aysegulay Melishera sıvı almaya başlayabilirsin dediklerinde bol bol nescafe çay içtim olmadı benim çok şükür
gonulcelen Melishera bnde öyle almıştım fiyatı 2500 tl normal oda süit oda farkı 750 tl idi şimdi 3000 olmuş. Hatta bnm doktor ücreti hariç 🙄 Fiyatıydı aldığım. Doğurana kadar 5000 bulacak galiba. Ekim sonu doğumum