gonulcelen Melishera gayet güzel bir hastane Adana da özellerden en iyilerinden biri diyebilirim? Ne acıdan sordunuz
Melishera gonulcelen Ben 9 aydır oraya gidiyorum memnunum her ay kontrollere gittim. Haftaya doğum yapacam merakta kaldim iyi mi diye endişe basıyor doğum yaklaştıkça
gonulcelen Melishera bnm de normalde gittiğim bir hastane ama şuan özen muayene gidiyorum doktorum Acıbadem ve Medline Doğum yaptırıyormuş bende Medline tercih etmeyi düşünüyorm kısmetse🙏🏻
Sedaahmet Melishera İlk kez gittim oraya. Doktorum erkek. Gayette ilgili. Kontrollere buraya giderim ama doğumu nerde yaparım bilmiyorum. Bu hastaneyi iyice araştirmam gerek 😁
Melishera balinannesi20 saat benimde sevgi hanım çok tatlı bir doktor haftaya salı doğumu mu yaptırcak
balinannesi20 Melishera evet öyle bir doktor normal mi sezeryan mı ? Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻☺️
Melishera balinannesi20 sezeryan istedim bana sordu kararlımısın hala diye evet dedim spinal anestezi ile sezeryan olucam 😊
Haticekubraninannesi Melishera Kaç haftalık olarak doğmuş olacak bebeğiniz bende Sevgi hanıma gidiyorum çok memnunum
Melishera Haticekubraninannesi tam 38 haftada alacak 3 kilo 50 gram olmuş 4 Eylül 10 Eylül arası dedi bende 4'ü uygunsa alın dedim dayanamıyorum artık 3100 gram olur haftaya kadar
Haticekubraninannesi Melishera Sağ salim kucağınıza alırsınız inşaallah bende çok merak ediyorum doğum şeklim hala belli değil
Zeyno_Zeynep gonulcelen gonulcelen merhabalar medline hastanesi ücreti ne kadar ve gittiğiniz doktor ne kadar ücret istedi merak ediyorum bende aynı durumdayım da