Busra033 Merhaba 👋 doktoruma hediye almak istiyorum yardımcı olabilir isiniz bu arada doktorum erkek 👨
Bahar54 Busra033 bende dusunuyorum hediye almayi, benimki bayan en basitinden cicek gotururum diye dusundum 🙈
rileyss Busra033 ben çikolata yaptırmayı ya da 1-2 kilo baklava getirtmeyi düşünüyorum antepten. benim de doktorum erkek, ama kişisel hiçbir zevkini bilmedigim icin çikolata,tatlı,çiçek daha uygun hediyeler gibi geliyor
Hatice3 Busra033 bende çiçek yaptıracağım ama eşim izin verse tema vakfından doktorum adına 1 fidan diktirirdim ama herşeyden korkar olduk vakıf falan sıkıntı olmasın sonra diyor o yüzden vazgeçtik
Mavi20 Busra033 tema vakfına bağışta bulunmayı düşünüyorum bide wwf Türkiye’den hayvan evlat edinmeyi düşünüyorum doktorum için. Teraryumla gönderirim bağış sertifikalarınıda. Bebeğimin tüm masraflarınıda tema vakfına bağışlayacağım hiç süs püs eşya terlik merlik yapmıcam 🤗 rileyss iki gün sonra atılacak dolap süsü yerine oğluşum bu dünyaya iyilikle gelsin istiyorum 💙
Aycatpzkrkmz Bekliyim bende 😂😂 güzel bir çikolata yaptıracağım ama yanına ne almam lazım düşüncelerdeyimm
cito83 bende istiyorum benimki bayan bide çok uğraştı benimle anlamlı bişey istiyorum ama hiçbişey gelmiyo aklıma
rileyss Hatice3 Tema vakfı herhangi bir kurum ya da kuruluşla bağlantılı olmayan, herhangi bir siyasi yakınlığı olmayan bir vakıf. Gönül rahatlığıyla bağışta bulunabilirsiniz. Ben de bebeğim doğunca doğum hediyeliği yaptırıp insanların çöpe atmasındansa bebeğim adına o parayla fidan bağışı yapacağım temaya.
Hatice3 rileyss haklısınız bende çok istiyorummm eşime anlatamıyorum inş ikna ederim bencede çok anlamlı
Yogurtlupilav rileyss Mavi20 Tamamen sizinle aynı fikirdeyim, içim acıyor süslere, atılacak ıvır zıvıra verilen paraya. Darüşşafaka’da bunun için güzel bir seçenek bence, aklınızda bulunsun. Doğa, hayvanlar hayat bulsun, minik canlar eğitim alsın 🙏🏻
rileyss Mavi20 kesinlikle aynı fikirdeyim. çocuğumuzun da bu dünyada bizim gördüğümüz doğal güzelliklerle büyüyebilmesi benim için magnetten,kokulu taştan çok çok daha önemli
deletedmom734 Mavi20 bende sğse püse para harcamayı saçma bulanlardanım ... bende kızımın doğumu şerefine inşallah afrikada su kuyusu açtıracağım... adıyla... bir.çocuk bir anne bir ailesi için çırpınan baba bir bardak su içsin kızıma dua etsinler Allah razı olsun desinler... kızım bu yolda doğsun insanlara faydalı olmak bir muhtacın elinden tutabilmek için çabalasın
Lalamehtap Ben doktoruma tuttuğu takımın formasını almayı düşünüyorum , özel tasarım yapan birilerini bulsam ameliyat bonesi diktirmek de istemiştim. TEMA vakfı düşüncesi çok hoşuma gitti, ben de bir tema gönüllüsü olduğum halde aklıma gelmediği icin kendimi kınadım su an 😂👍🏻
DenizUsta Bizim burda 9 ay kontrolümüzü yapan doktorumuz ayrı hastaneye gıdınce doğurtan ebeler doktor ayrı ben iki dogumumdada beni doğurtan ebelere eşime baklava aldırtmıştım..Kendi doktorumada Gül sepeti hediye etmiştim
ElifKarata Busra033 https://www.hediyelimani.com/kisiye-ozel-3-boyutlu-tip-sembollu-doktor-led-lamba?gclid=EAIaIQobChMIwte-spaS3QIVRuWaCh1ZvQl3EAQYBSABEgKE3_D_BwE benm bunlar cok hoşuma gitti canm