Barlas_mom aybukesen Benim de 36+2 bende aşağıda baskı hissediyorum çok sık ec gidiyorum çarşamba muayenem var sezeryan olacak gün verir mi bakalım 🙏🏼🥰
Beyzan738 aybukesen yok canm ..ben mecbur sezeryan olicam bebegmde kalp damarında genişlik var sezeryan dediler ama gün vermedi bu cuma kontrolm var gün verir muhtemelen
Tgbergll Benim karnım taş gibi kaskatı oluyor bebek bir yerde toplanıyor sürekli yaa böyle olan var mıı cuma günü kontrolüm var ama normal değilse cumayı beklemesem mi diyorum 🙄
aybukesen Tgbergll benimde öyle oluyor korkma hatta bazen nefes alamıyorum bir yere toplanıyor semsert oluyor
Duygu_turan aybukesen İlk başta pembemsi akıntı şeklindeydi bugün kanlı geldi biraz yine aynı yapışkan mukus kıvamında ama kanlısı şeklinde. Yarın hastaneye gideceğim
Minnakkurabiyeveannesi27 aybukesen malesef belli değil ilk doğumum bu hafta doktor kontrolümüz var en son gittiğimde doktor normal gözüküyor dedi başı felan dönmüş ama çatı muayenesi felan olmadım
Semaen aybukesen uyuyamıyorum azıcık yürüyüş yapsam baskı oluyor midemde sürekli hareketler midem agrıyor artık. Egilip bir iş yapsam sancılar giriyor kasıklarıma. Birde heyecanım çok arttı😬
Dilek51 aybukesen benimde sancım çıktı nst de ama ben çok hissetmiyorum 2cm de açılma varmış ne olur bilmiyorum