Dlrblt 10 dakikada bir sancı vuruyo nişanim bi haftadir geliyodu zaten ama suyum gelmedi hastaneye gidicektik kaynanam suyun gelmeden gitme dedi gitmeli miyim yoksa gitmemeli miyim kararsız kaldım 🙄
-askannesi Dlrblt arkadaşım git tabi yA bir haftadır niye bekliyorsun. Eskiler gibi değil ki şimdiki hamilelikler doktordan iyi mi bilecekler. Şuanda kadar beklemen bile çok saçma olmuş kızma ama😱
Dilannayan21 Dlrblt benım sıfır sancı sıfır açılma sıfır su yoktu ama karnımda suyu azalmıştı nefesız kalabılırdı hastanede suyumu patlatılar sancın varsa nst çektır şu kyananların yorumlarından bıktım
Rabiakoksal Dlrblt 10 dkda bir sancınız geliyosa gidin her hamilelikte su gelmiyo bwzen doktor patlatıyo suyu. Büyük ihtimal açılmanız ilerlemiştir 10 dkda sncımız geliyorsa. Sağlıkla gelsin miniğiniz
Happybsrn Dilannayan21 bence suç onları dinleyenlerde 🤣 herkesin bı fikri oluyor ,kendin mantıklı olanı yapmalısın, kaynana gitme derken pardon doktor musun bu neyin kesin bilmişliği🙄
BesteKc Dilannayan21 bebekler anne karnında sudan nefes almıyorlar kordondan alıyorlar oksijenlerini ama gitmeniz en iyisi olmuş. Su gittiği anda en büyük tehlike enfeksiyon riski oluyor.
Nurcanyks Gidin bence herkeste su gelmeyebilir ebeler sonradan patlatıyor çünkü açılmaniza göre yatisinizı yaparsınız inş saglikla kucağınıza alırsınız 🥰🥰😊
Dlrblt Happybsrn dedim aynısini ama işte eskiler biraz anlamiyo bende bu ağrıyla çokta laf anlatmak istemedim birazdan gidicez inşallah
PamirMira Dlrblt her zaman suyun gelecek diye birşey yok canım kaynananı boşver sen hazırlığını yap ve doğru hastaneye git
Dlrblt PamirMira @ipekveannesi Düzenli yani on dakika da bir mutlaka vuruyo saolun cevapladiginiz icin
ipekveannesi Dlrblt benim suyum gelmedi ebe patlattı. Önemli olan sancıdır eğer düzenli ise beklemeyin gidin
2cocuk1anne45 Dlrblt bence git benim de 10 dk geliyordu suyum gelmedi diye önemsemedim 5 dk ya dusunce gittim hastaneye zor yetıstım yanı ebe patlattı suyumu tam açılmam vardı 10 dk doğdu 😊 hastane uzaksa git ama cok yakınsa bekle 5 dk ya dussun öyle git riske girme uzaksa eğer 💕
Dlrblt 2cocuk1anne45 yakın hastane ama iyisi mi gideyim çünkü dediğiniz gibi en korktuğum şey yetisememek🙄