tdk19 Prof. Dr. Sertaç Esin takibindeyim, perinatolog. Doğum Medicana’da olacak. 30 hafta 3 günlük hamileyim.
elmaliiturtaa ecemnurturkan evet ya kesinlikle katılıyorum sizede hayırlı olsun sağlık sıhhatle alın inşallah kucağınıza yavrunuzu 🥰
ecemnurturkan elmaliiturtaa çook teşekkür edermm umarım sizde hiç sorunsuz sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrucağıza 🙏🥰
Lsvda Bende Liv Hospitalda Prof. Doktor Turgut Var a gitmeye başladım. Yeni hamileyim henüz 🤭 İlk izlenimim güzeldi onunla devam etmeyi düşünüyorum.
Nurakin077 SedaYldz canım ben lokman hekime gidiyorum nasipse doğumumda orada olacak hastanenin en çok temiz olması beni cezbedmişti açıkçası doktorum ekstra iyi diyemem ama tecrübesine güveniyorum diyebilirim fiyat konusunda bilemiyorum açıkçası şuan güncel fiyatlar nedir biz paket almıştık.
Gul0691 SedaYldz Bende şehir hastanesine gitmeye başladım daha cok yeniyim kısmet ne olursa hangi doktoru önerirsiniz
Gul0691 Yagmuracar0509 Bende necati beye gittim ama ilk gebeliğim bir kez muayene oldum 6+3 ken kese göründü 14mm yolk kesem ve embriyo gözükmedi yazmış bende korkumdan sıkıntı var mı diye soramadım :( kan tahlılı ve idrar testi istedi haftaya gel dedi folık asıt başlamıştık zaten bi hafta öncesinden bu cuma 7+4 olcam erkenmi acaba neden görünmedi ya bi haftadır stresten ölcem :(((
Yagmuracar0509 Gul0691 içini ferah tut bazen küçük olduğu için gözükmeye biliyor sadece dua e Allahın izni ile bi sıkıntı olmaz gözükür