SedaYldz Hangi hastanelere gidiyorsunuz birbirimize fikir verelim ben daha hastane seçemedim tavsiyeniz var mı kızlarr?
ecemnurturkan Sinoooom batıkent Medicalpark Hastanesine gidiyorum doktorum Doç. Burcu Kısa inanılmaz memnunum gece yarısı bile olsa mesaj yoluyla hemen sorularıma cevap veriyor 🙏
SedaYldz Ben devlet e gittim ama devlette devam etmicem sıra beklemekten ilgisiz doktorlardan cok sıkıldım özel hastane bakıyorum en uygun hangisi acabaaaa
elmaliiturtaa ecemnurturkan benimde doktorum burcu kısa bende çok memnunum doğum paketimi kendisinden aldım çok tatlı biri iyiki burcu hocaya gidiyorum hiç soru işaretim yok sayesinde 🥰
ggc94 ecemnurturkan ben de batıkent medicalpark’a gidiyorum Gülenay Gençosmanoğlu hocamın adı çok ilgili sağolsun
kids0305 ecemnurturkan benim de doktorum burcu hanımdı 3 ay once dogum yaptim. Dogumum gece 2de olmasina rağmen geldi doğuma☺️
ecemnurturkan elmaliiturtaa yaaa dimi çook çok tatlı naif bir kadın iyi ki diyorum bende hiç beklemeden paketi aldım kendisinden 🥰🙏
elmaliiturtaa ecemnurturkan evet ya kesinlikle katılıyorum sizede hayırlı olsun sağlık sıhhatle alın inşallah kucağınıza yavrunuzu 🥰
Fundatercuman Dilara9406 Şehir Hastanesi’nde hangi doktor acaba memnun musunuz? Ben yarın ilk kez oraya gidicem de randevum Melike Doğanay’a ama hiç bilgim yok.
sadeceyasemin İkinci kez canım doktorum cem akarsu ile güven hastanesinde doğum yapacağım(inşallah). Ankaranın en iyi hekimi ve en iyi insanıdır kendisi.