selinbirincisezen bilgegk cumartesi kontrolüm gittiğimde sorucam ama yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ☺️ O istediğim yere kadar itemiyorum sanki ucunda kalıyor böyle 😮
selinbirincisezen Ikinciyeanne öğrendiğimiz günden bugüne ilişki hiç olmadı zaten ama son 1-2 haftadır böyle itemiyorum sanki kuruluktan mı bilemem ki 🙄 cumartesi soracağım☺️
Noname35 selinbirincisezen ben kullanıyorum ilk gebeliğim de de kullanmıştım şimdi de kullanıyorum zaten yumuşak kapsül parmağınla azıcık ittirsen bile hemen gider
selinbirincisezen Noname35 yumuşak ama sanki vajinam kuru ondan girmiyor ittirdikçe kasılıyorum ama sarı sarı akıntı yapıyor böyle 😅
selinbirincisezen karamel33 yalnız değilmişim ben de kuruluktan mıdır bilemedim açıkçası cumartesi sorup öğreneceğim💃🏻
Meri3220 selinbirincisezen progestanın ustası olarak söylüyorum nasıl atıyorsun bilmiyorum ama ayakta atmak daha iyi ayakta parmağınla itebildiğin parmağınla köküne kadar it bişey olmaz korkma da zamanla iyice alışıyor insan. Daralma yoktur ama şişlik konusunda bişey diyemem belki şiştir onunda Dr danış canım.
selinbirincisezen Meri3220 ustalaşma yolunda ilerliyorum ben de gerçekten 😣 akıntısı bi dert takması bi dert 😛😥😥 ittirebildiğim yere kadar ittiriyom🙄
MirayveAnnesi22 Benim hiç tehlikem olmadığı halde verdi sadece bel agrım var ve fitil dün ilk defa kullandım akıntı yaptı normal mı her gün böyle akıntı olacak mı 😐😐😐
Baharow MirayveAnnesi22 yatarak koy ve kalkma itebildiğin kadar it sabun gibi bir şey zaten. Koyduktan sonra kalkarsan dışarı çıkıyor
Meri3220 selinbirincisezen bir süre sonra öyle alışıyorsun ki ben çat atıp geçiyordum akıntısı falan dert olmuyordu sürekli iç çamaşırı değiştirmek cabası. İnan 1 marttan itibaren kullanmıyorum ilk 2 gün Bi afalladım o kadar alışmışım sen düşün 28 haftalık hamileyim gebelik başında itibaren 27ye kadar kullandım 😅😃
eylulummmm @selinbirincisezen 2 aya yaklascak bende kullanıyorum bende bu aralar onu farkettim sanki içi şiş yada darlasmis gibi ittiriyorym ama gitmiyo baslarda böyle değildi
selinbirincisezen eylulummmm yalnız değilmişiz💃🏻 Başlarda tık diye koyabiliyordum şimdi ite ite bir hal oluyorum☹️ Gün içinde akıntısı cabası☹️
Busra156 selinbirincisezen bende kullanıyorum benimki sabah akşam yavaş yavaş itele o zaman giriyo canım maşallah 15 haftalık olmuşsun Allah kucagına almayı nasıp etsin inşallah
eylulummmm @selinbirincisezen akıntıyı hic deme gün içinde sürekli değişiyorum ama gerçekten çok güzel bir ilaç bebrklerimiz için değer :)
selinbirincisezen eylulummmm sağlıkla kucaklayalım hepimiz başka birşey istemem ☺️👍🏼❤️Siz kaç haftalıksınız