dugmeannesi Kızlar devlet Hastanesi’nde epidural doğum yapiliyormu internette yapılıyor diyor yapılıyorsa ücretli mi ücretsiz mi nasıl oluyor eşim memur bu arada onun sağlık sigortasından yararlaniyorum
ipekveannesi dugmeannesi devlet hastaneleri yapmıyor diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam burda biri sormuştu burayı özel mi sandınız diye fırça atmış doktor 🙄
Elfs dugmeannesi burda biri yazmıştı devlet hastanesinde belli bir ücret karşılığı yapılıyormuş ama hepsinde değildir.
dugmeannesi AsliEsila yaaaa extra bir ücret talep ediliyormu peki süreç nasıl ilerliyor bilginiz varmı
Askiletotomsu AsliEsila yapılan devlet hastanelerinin adlarını bulamıyoruz Şehrimizde var mı yok mu vs 🤷
AsliEsila Askiletotomsu istanbulda ümraniye eğitim araştırmada yapılıyo ama anestezi doktoru karar veriyor diye biliyorum takılıp takılmicağına ama sigortanız varsa ekstra ücret alınmaz
dugmeannesi ipekveannesi niye fırça atiyolarsa SGK li olup epidural isteme hakkı varmış ama her hastane yapiyormu onu bilmiyorum bende gittiğimde soracagim açıkçası 3 gündür uyku uyumadım hiç sancilardan böyle bir imkanım varsa doğumum acısız geçsin isterim açıkçası 😣
ipekveannesi dugmeannesi inşallah vardır İzmir’de benim gittiğim hastanede yoktu. Rabbim bir avazda kurtarsın ♥️
Ozgeliz ipekveannesi sizin son adetiniz ile hamile kaldığınız gün arasında , baya bi gün vardı değil mi ? Postlardan öyle hatırlıyorum
dugmeannesi ipekveannesi ben doğurdum bacılar 🙊darısı size hikayesini anlatmayacagim ama korkulacak bişey yok hayırlısıyla sizde alın yavrunuzu kucağınıza inşallah
ipekveannesi Ozgeliz evett adetime 6 gün kala hamile kaldım ultrasonda da 23 Eylüldü 10 ekim olarak değiştirdik
ipekveannesi dugmeannesi ayy gözün aydın Rabbim hayırlı evlat etsin ♥️ epidural yapıldı mı? Aminn inşallah ❤️
dugmeannesi ipekveannesi çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah yok bacım normal doğum oldu . Epidural istedim ama yapmadılar 😁senin yerine bizmi ikincaz dediler bu arada doktorlar ebeler çok iyi davrandılar sagolsunlar zorluydu biraz ama değdi
esmerbomba dugmeannesi İstanbul Pendik Marmara üniversitesinde yapılıyor epidural doğum devlette ek bı para ücreti olan bı doğum yöntemi değil. Para almıyorlar ben yaptım 3 buçuk sene önce orda