elfmoom Busra2013 oooohhhh beeeeee 🤭😂 hem sen rahatladın hem biz 🤭 çook sevindim, en zor gününüz böyle olsun inşallah🙏🏻 sağlıkla sarıl evladına , ömrü uzun bahtı güzel olsun darısı da başımıza
Busra2013 funnymummy cok guzeldı korkmadım allah yardımcım oldu allaha sukur cok guzeldı rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
Busra2013 Aynur47 korkulck hcbısı yokmus sadece bebege odaklnıyorsun kucagıma verıdklerı an bebegım agladıgu an dıkıs fln umrumda degıldı aldım optum agldım allahım hepınıze bu duygyu nasıp etsun❤️🥰
Busra2013 Yesimmm12 allaha sukur ıyıyız ıkımızde benım agrım var yarın yurutecekler benı uzandugım yerden agrıo kalkınca nolur allah bılır
asellmom Busra2013 ohh be sonunda hayırlı olsun kuzum 💜 burada göbeğim büyümedi diye isyanlardaydın bir ara şimdi bebişin kucağında 😊💖🙏
Busra2013 Suzan-mustafa55 hıc korkma bende o kdr oanık atak vardı normslde 140 olan kalbım amelıyata 90 atıodu rabbım yardımcım oldu o kdr guzelkı kokusu sesı aglayısı allahım yok böyle bırsey rabbım herkese nasıp etsın
Busra2013 Serapmehmet_19 kokluyorum opmeye kıyamıyorum tek sorunumuz sutum az ve meme ucum yok tutamıo
Serapmehmet_19 Busra2013 daha çok öpersin miniği canım, inşallah sütün de artar, Allah yardımcınız olsun
Busranursahbazz Busra2013 canım ilk gebeligimde benimde yoktu meme ucu ama sonradan çıkıyor sabır ve gayret edin inş emzirdikce çıkıyor canım sütun gelmesi içinde ılık duş alın sık sık ve süt için kayısı suyu için bol bol 2 3 günden sonra hemen artıyor