Sevdenurbirol Demet2323 Allah kolaylık versin sizede sağlıkla kucağınıza alın inşallah ikisinide. Doktorum geç kalınmış şeyler var dedi örneğin detaylı ulrtrason en geç 15 16. Haftada yapılmalıymış tek yumurtlalarda ben 22. Haftada oldum daha sonra kontorollerim haftalık olmalıymış bir sıkıntı olmasına gerek yokmuş tek yumurta olmak başlı başına yeterliymiş ama dediğim gibi olacağı varsa ne yaparsak yapalım oluyor Allah kucağımıza almayı nasip etsin ozamana gelene kadar çok yopranıcam onu anladım şuan tekme armayınca bende oluşan kaygıyı bir bilseniz o damı vefat etti diye düşünmeden edemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Demet2323 Sevdenurbirol evet gerçekten çok zor. Rabbim o bebeğine can versin inşallah. Sagsalim onu kucağına alırsın. Ver başı başına. Tehlikedeyiz. Ben hep korkuyla gidiyon bilmiyom yiyecek ekmeği varda gelir ama yinede endişeliyiz işte. Bide şu var çevrenin. Sözleri AA ikizmi çok güzel demiyormu. Bizim içimiz gidiyor yarına çıkarmıyiz diye gerçekten nazardan çok korkarım eşim çok erken söyledi aileye tabbi yiyecek ekmekleri nasip kısmet ama işte insan yapamadıklarına yada keşke şöyle olsa diye diye kendimizi uzuyoz başka bişey yapmıyoz herşey nasip kısmet lütfen üzülme. Rabbim o evladını korusun inşallah. Sağlıklı olsun gerisi boş duam sizinle ve bizim gibi iki bebeğini tasiyanlara❤️❤️🤲
Mila2022 Sevdenurbirol merhabalar 60gün önce yakın arkadaşım sağlıkla kucağına hemde 38.haftada aldı onunda ikiz gebelikti bebeklerden biri 17.haftada kalbi durmustu .Sezeryan esnasında vefat edenden kalanlarıda güzelce temizlediler gayet sorunsuz bir lohusalık geçirdi moralinizi yüksek tutun lütfen .Sadece arkadaşım çok fazla ilaç iğne fitillerden miğde bulantısı çekti okadar
010420 Sevdenurbirol tabi orası öyle bir tek ölüme çare yok bu hayatta Allah yiyecek ekmek verdiyse her türlü dünyaya geliyor çocuklar
Demet2323 010420 ben cem atabeoglu na gidiyom özel kilineige 4 haftada bı gidiyor ama ilerleyen zamanda iki haftada bir gidecez
Sevdenurbirol Demet2323 Aminn inşallah çok teşekkür ederim güzel duanız için Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi nazar hak bu konuda hatalarım oldu düğüne gittim birton insan kendimizi hep okusakda herkes iyi niyetle yaklaşmıyor Allah kolaylık versin
010420 Demet2323 bende linaya Meral hocaya gidiyorum 2 haftada bir ama perinatoloğa da gidicem medical parkta sizin dediğiniz doktor perinatolog mu
Gunayodabasi Sevdenurbirol bende tek yumurta ikizine hamileydim benim herseyi ortakti doktor 33 haftada birinin suyu az diye hemen sezerysna aldi beni ikisi de tehlikeye girer diye sizin herseyi ortak mi
Demet2323 Gunayodabasi çok şükür sağlıkla almışsınız darısı bütün ikiz annelerine o anneyede rabbim diğer evladını bağışlasın bende tek yumurta ikizleri 15 haftalık tek plesenta besleniyir bizde bilmiyoz yarın başımıza ne geleceğini peki kiloları nasıldı nasıl bı süreçte geçtin cnm. Tek kese tek plesentayim şuan 3 haftadır gitmemişiz doktora çok kutu hisediyorum kendimi süreçte hamilelikte nelere dikat edttin evet önce nasip yiyecek ekmekleri varsa gelir ama yinede nasıl geçirdin hamileliği bide doğum sonrası
Sevdenurbirol Demet2323 Herşey olacağına varır elbet ama tedbir bizden benim artık olan oldu doktor kızdı bu zamana kadar nasıl 1 ay da kontorolün olur aenin her hafta kontrole gitmen gerekirdi dedi ayrıca detaylı yltrasonda çok geç yapılmış 15 16 da yapılmalıydı dedi. Herkezde aynı olacak değil rabbim yalatmasın kimseye ama başınıza böyle bi şey gelmeden prinetolojiye baş vurun derim. Hayırlı geceler.
ressamistanne Sevdenurbirol çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm :(( Şimdi saçma olucak belki örneğim ama geçen gün doktorlar izliyordum. İkiz gebelikte bebeklerden biri sıkıntılıydı. Kadını sezaryana aldılar Rahmi biri tutup diğer bebeğin kıpırdamadan durması sağlamakla görevliydi. Hıçkırık, hareket dahil. Kesenin dikkatle kesilmesi gerekti. Daha sonra bebeği aldılar. Diğer bebeğimn gelişimi devam etti.
Sevdenurbirol ressamistanne Tek kesede bu mümkün olamaz diye biliyorum zaten şuan ölen bebeğin ne bana nede kardeşine zararı var çünkü ölürken vereceği zararı verdi beyninde hasar kalmış olabilir Allah korusun
BesteKc Sevdenurbirol evet duydum, eşimin kız kardeşi bu şekilde doğmuş, doğduğunda diğer bebeği de çıkarmışlar annesine hiç göstermemişler, şu an gayet sağlıklı görümcem. İçinizi ferah tutun allah kalan yavrunuzu size bağışlasın ☺️🤲🏾
Sevdenurbirol BesteKc Kaç haftalıkmış diğer bebek öldüğünde acaba sorabilirmisiniz çok teşekkür ederim