Kizlar adetim 10 gun gecikti alt karnimda agri var simdi idrar testi yaptum negatif cikti
Gecikmenin 6. Gununde cok silik bir cizgi cikmisti ama simdi negatif. Akintimda var kan tahliline git demeyin ancak carsamba gidebilirim bi yardimci olurln lutfen fikirlerinize ihtiyacim var.

-ilay- evet 5 martta dijital test yaptim dogum gunum diye belki mutlu bir haber ama negatif cikti

denzyldz
      Geç döllenme olabilir o sebeple çıkmıyor olabilir veya üzücü ama yalancı gebelikte olabilir yani boş kese. Ama tekrar erken gebelik testi yapın bugün bidaha bakın sonucuna umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Haberdar edin yapınca

Kubra4321 onceden dusuk yasadim akintimda renkli degil.dusuk oldugunu sanmiyorium canimdan can gitmisti o kadar felaket bir dusuk yapmistimki 2 gun hastanede yattim ben dogumun bu kadar aci oldugunu sanmiyorum

-ilay- az once yaptim uzun cubuklardan onda erken gebelik testi sanirim ama cikmadi allahin izni ile carsamba sabah kan tahliline gidicem insallah vardir 5 yildir bir defa oldu oda husranla bitti tm haber veririm

denzyldz
          Ya kıyamam üzülme inşallah vardır ama umutlanma üzme kendini olurda sonuç olumsuz çıkarsa diye. Sabret bakalım ne olacak. Allah gönlüne göre verir umarım

denzyldz clear blue testi al adetden 4 gün öncesine kadar gösteriyo ben öyle yaptım inşAllah her şey gönlünce olur🤲🧿

İnşallah vardır canım adetin düzenli miydi ilk kez mi gecikti

denzyldz Geç döllenme olabilir canım. Bence bir hafta sonra tekrar kan verin. Bende kxımda kan vermeme rağmen çıkmamıştı kanda sonradan adetimin üzerinden baya baya yani artık bir ay geçince bir tuhaflık sezdim ve test yaptım pozitif. Yani kızım bir hafta geç döllenmişti. 😊

vesilece max 3 gun gecikirdi ama simdi gecikti ve isin olgimce bu 10 gunde cok farkli akintilarim oldu ondan belki dedim