gunannesiii Duyguuuuuuu 250 alsa sevineceğim bu hafta çok az almış 39 da doğum olacak o zamana kadar benim de kilo aldırmam lazım
Duyguuuuuuu gunannesiii bunları mutlaka ye yumurtaaa süt Muz Zaten bu tarz şeyler yiyip kilo almazsa genetiktir o Canını da sıkma dogunca zaten hemen toplanacak kilo alacak bi haftada bile
gunannesiii Duyguuuuuuu yumurtayı nasıl tüketiyorsunuz benim midemi bulandırıyor bayadir yiyemiyorum 😥
Duyguuuuuuu gunannesiii haşlama olarak yani doktor öyle söyledi bana hatta dün eşime de dedim hayatım boyunca ilk defa bu kadar yumurta yedim diye ve benim yumurtaya alerjim var normalde kaşıntı oluyo ama bünyem alıştı sanırım 😂😂 valla kaynatıp dörde bölüp tuz yapıp direk agzıma atıp yutuyorum hemen açıkçası ama siz kokusunu alacak baharatlarla kapatın
Dilandemirrr gunannesiii benim bebişte zayıftı burdan biri yazmıştı o tarifi 3 gün boyunca yaptım ve gittiğimde dr 700 gr almış dedi hızlı almıştı cici bebe bisküvisi,süt,ceviz,muz hepsini karıştırıp yiyodum onun etki ettiğini düşünüyorum
Tiredmother gunannesiii ilk gebeliğimde son haftalarda zayıftı bebeğim valla gündüz gece habire yedim😂 doğum sonrası 3100 dü yine çok değil ama son ay aldı o kiloyuda nerdeyse. Hep kaşarlı tarifler yapardım kendime
gunannesiii Balgunes balık hapı hiç vermedi doktorum. D vitamini başlarda kullanıyordum mide bulantısı yapınca bıraktık