gunannesiii Cuma gününe kadar biraz kilo aldırmam lazım en son 1 haftada sadece 80 gr almış ve doktorum az dedi ne yemeliyim süt içiyorum meyve yiyorum nerde hata yaptım bilmiyorum 😔
supermom39 gunannesiii ben beyaz peynir, kaşar, kahvaltıda hurmalı süt, yumurta, badem, kaju, fındık yiyerek kilo aldırmıştım beş günde. Tabii meyve de yedim, havuç bir de.
Sevilay_Demir gunannesiii yumurta, muz ve kabak çekirdeği baya kilo aldırıyor bebeğim haftada 230 grm gibi alıyor sürekli😃
supermom39 gunannesiii vaalla yanlış olmasın bem 33. Haftadan bahsediyorum sanırım bir 350- 400 gr almıştı.
gunannesiii supermom39 maşallah ben 37.haftadayım bu haftalarda kilo alımı daha hızlı oluyormuş. Bu dediklerinizi sadece kahvaltıda mı tükettiniz
supermom39 gunannesiii kahvaltıda olanları kahvaltıda diğerlerini ara öğün yada akşam yedim. Bu arada doğl yoğurt kaymak ve bal pekmezde yedim.
esraboyoglu95 gunannesiii Herşeyin fazlası zarar derler bende muz kabak çekirdeği ve kaşar peyniri çok duydum ama muzu çok fazla tüketmemek gerekiyormuş günde 1 tane yeterli bence ☺️
aybukesen gunannesiii benimde kilosu 1 hafta geride cıktı haftasına göre. En cok kilo aldıran muz,kaşar, ceviz, havuç,yumurta Hatta kaşarı sabahları al eline öyle ye 😂
Duyguuuuuuu @gunannesiii bende tam 6 günde 248 kilo aldı 37 den 38 e geçiş arasında oluyo hergün sabah 2 haşlama yumurta Hergün bi bardak süt içtim ve muz yedim bu üçünü yaptım ama kaşar peynirini çoook söylüyorlar mesela bu hafta hurma yemeye başladım etkisi olurmu hurmanın onu kontrole yeni geldim işte kontrolden gidince görecem bende yersen hurmada ye günde 2 3 tane falan normalde haftada 250 alır zaten ancak iri bebekler veya genetik olarak müsait olanlar 400 falan alır haftada
gunannesiii Duyguuuuuuu 250 alsa sevineceğim bu hafta çok az almış 39 da doğum olacak o zamana kadar benim de kilo aldırmam lazım
Tiredmother gunannesiii ilk gebeliğimde son haftalarda zayıftı bebeğim valla gündüz gece habire yedim😂 doğum sonrası 3100 dü yine çok değil ama son ay aldı o kiloyuda nerdeyse. Hep kaşarlı tarifler yapardım kendime