Aylakara26 Bende 15+3 haftalık hamileyim benimde karnım cıkdı baya ve artık yavaş yavaş bebeisin hareketlerini hissetmeye başlıyorum cinsiyetini bizde daha öğrenmedik sağlıklı olsunlarda geri önemli değil
Oslem077 Elift İlk gebelikte 24 haftaya kadar hissetmemen normal canım korkma bende 22 haftamdayım bu hafta hissediyorum
Elift Oslem077 ama bende seğirme falan da yok yani hiçbir şey yok kasık ağrısı falan sadece karnım şişti ve özellikle ayakta bayağı sert duruyor o kadar onun dışında kendimi hamile gibi hissetmiyorum😔
Lale19 Leyla1995 yavrularımız sağlıklı sıhhatli olsun da bunlar gelip geçici şeyeler. Benim cinsiyet belli ama 20 haftada daha net oluyormus . Kızım diyorum ama dr 1 ay sonra net söylerim dedi. Bu haftalarda bazen karışıklık olabiliyormuş. Ama inşallah sen de net birşey söyler
Eda_mustafa Elift 14 üm bende. Aynı sıkıntı bendede var. Şüphe esiyorum hamileliğimden doktora gisince rahatlıyorum
Clkync Elift 15+4 üm bende hareketlerini bende hissetmedim henüz ama göz seğirmesi gibi seğirmeler oluyor karnımda :))
Elift Aryam canım Kıza benzettiler ama Cumartesi randevum var kesinleşir herhalde diye umut ediyorum 🙏
merveninminigi 15+0 olduk bugün çok şükür 🙏 11+1 de doktor %99 kız dedi dün gittik tekrar heryerini kapatmış uyuyordu meleğim 😊 haftaya tekrar gidicez yüzünü ve cinsiyetini tekrar görmek için 😊 hamile olduğuma doktora gidince inanıyorum sonra değilmişim gibi geliyo çok bi belirtim olmadığı için çok garip 🙈😊
Neffise merveninminigi evet bi de Allah korusun hareketini falan hissetmiyoruz ya sanki bir ay muayeneye gitmeyince kalbi atıyo mu falan diye panikliyorum
Oslem077 Elift Ben kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum canım :) 22 hafta olduk ama karnım çok çıkmadı hafif çıktı ilk gebelikte normal yani :) Korkma herşey güzel olucak bu sefer karnın büyüdüğünde neden büyüdü bu kadar diyeceksin :) zayıf birimisin ?
merveninminigi Neffise ben de aynı şekilde işte yarın yine gitcem 2 haftada bir gitmeye çalışıyorum bişey olursa da farkedemezsem diye korkumdan Allah esirgesin yavrularımızı 🙏
Aylnn Bende 15 haftalığım bulantı ve kusmalardan hala kurtulamadım ve kasık agrılarım oluyor zorluyor 😒😊