Pheebs ozlem-t Devlet hastanesi mi özel miydi acaba? Erkek denip kıza donenleri anlıyorum kordonla karışıyor ama kız denip erkeğe dönenleri anlamıyorum valla nasıl gözden kaçırabiliyorlar
ozlem-t Pheebs Özel de denildi. Biri kendi doktorum biri de nöbetçi doktordu. Ben de anlamıyorum hiç, hayırlısı artık ☺️
Meri3220 ozlem-t kız denilip sonra değişen çok oluyor canım kordonla yada hafif çıkıntıyla karıştırışabiliyor🤗
ozlem-t ebru_ctn28 Kendimi anlıyor sanırdım ama bakıyorum bakıyorum hiçbir şey anlayamıyorum. Bu paylaştığım görselde bile pipi mi pamuk mu çözemedim doğrusu 😁
edis22 ebru_ctn28 valla 2sindede biseyler gosterdi ama ben anlamiyorum ki heyecandan bide sadece bakiyorum hic bisey anlamiyorum🤷🏻♀️🤭
EbruuuAygul Bende bugün gittim kontrole 19.haftam.15.haftada kız demişti bugün tekrar sordum değişmedi dimi diye😄bacak arasını gösterdi boş resmini de çekti şimdi rahatladım burda değişen cinsiyet leri görünce kafam karışmıyor değil 🙄
gamzebngaa_dmr ozlem-t kardeşim doğana kadar kız sanıyorduk doğumda öğrendik erkek olduğunu yanlışlık var bizim kız dedik hayir dediler erkek 😂