Mavidunyamm Fatmagul3333 yani sen yine doktoruna bı sor. Kabız yada ishal olunca da karın ağrıyor. Ana yan taraflarını bilmiyorum inşallah ağrımaz artk
Melekprenses Bugün kontrolüm vardı rahim ağzı kısalığı başlamış progestan ve magnezyum başladık ☹️ ayakta kalmak yok ani hareket yok bol su içilecek ve günde 2 kere sade soda içilecek… 2 hafta sonra kontrol tekrar
Gny18 Mavidunyamm benim de Ekimde. Kasik ağrılarım devamke. Mide bulantısı var ama kusma yok çok şukur selametle gelsin bebeklerimiz.
Melekprenses Mavidunyamm olmamıştı diğerlerinde bunda bilmiyorum ki moralim bozuldu ama geçer inşallah ilaçla korkuyorum bişey olacak diye.. Ağrılarımdan anladım ben ama zaten farklı ağrı var
Melekprenses Mavidunyamm evet canım mecbur yemek yapmak için kalkıyorum birde oğlum kuran kursuna gidiyor hergün onu götürüyorum yokuş biraz ne yapıcam bilmştorum inşallah geçer
denizz42 Mavidunyamm bizde 8+3 deyiz bulantı kokulara hassasiyet baya çok bide aşırı halsizlik ve hayattan zevk alamıyorum.
Mavidunyamm denizz42 kız niye kimse hayattan zevk almiyo ya 🥴 bende öyleyim valla akşamı zor ediyom 🤷🏻♀️
Melekprenses Mavidunyamm malesef canım zaten hamileliğimi eşim ve ben biliyoruz sadece daha söylemedik kimseye artık idare edicem
Melekprenses Mavidunyamm canım.benim Allah razı olsun söylemen yeterli yatıyorum ilaçlarımı alıyorum artık taktiri ilahi dua etmen yeterli 😍
Gunesveay Mavidunyamm 25 ekim gibi falan doğum görünüyor inşallah sağsalim hepimizde doğuralım 7 haftalık olduk bugün bugün geçti 7+1 diyelim yada 😁😁😆 mide bulantilari kusma halsizlik grip masallah ne ararsanızda vaar
Gunesveay Mavidunyamm inşallah çokta sürmez tüm hamilelik boyunca olursa ne yaparız artık 😅 12 haftada falan biter inşallah
BirFeyzaBirBebek Mavidunyamm ben de 9+2 oldum. Çalışıyorum ve sürekli ayaktayım. Ondan mıdır bilmem karnım sürekli ağrıyor. Dinlenince geçiyor. Bazen endişeleniyorum bişey mi oluyor diye. Bazen çok hafif bulantı da geliyor. Ben normalde de çok su icmedigim için bazen unutuyorum su içmeyi. Fazla su içince midem çok kötü oluyor.
Mavidunyamm BirFeyzaBirBebek hamileyken çalışmak zordur Allah yardımcınız olsun.hamileligin ilk zamanlarinda dinlenmek önemli ama sizinki mecburiyet 🤷🏻♀️ sürekli karın ağrısı magnezyum eksikliğinden de olabilir doktorunuza söyleyin isterseniz
Melekprenses BirFeyzaBirBebek doktorum bana özellikle bol.su iç.dedi günde 2.5 litre iç dedi su erken doğumu engeller dedi canım dikkat et
___Havva27 Mavidunyamm 😄İnş hiç bulantın olmz ama 17+3z Daha bulantı ya devam malesf bnde ilk öyleydim hersyi yiyordum