N_e_s_e Mavidunyamm 9+1 benimde bulantılarım devam ediyor bel ağrısı falan uygulama 9 Ekim diyor bakalım🌸
170217 Dilooss_33 sizinle aynıyız kalp ayısı kese gördünüz mü ben en son 25şubatta doktora gittim bir şey görmedi haliyle ve 15şubattw çağırdı sizde durumlar nasıl
Fatmagul3333 Benim de ekimin 12 si gibi görünüyor 8+5 günlüğüz bizde benim ara ara kaşık ağrılarım bir kaç gündür biraz fazla belim ağrıyor ve sol göğsüm sızlıyor aslında çok korkuyorum kötü bir şey mi oluyor diye sizce bel ağrısı normal mi ya çok korkuyorum biraz fazla ağrıyor
Mavidunyamm Fatmagul3333 bence normal çünkü benim de bazen gereğinden fazla ağrıyor ama çok iş yaptığım zaman ağrısından yuruyemem bile o kadar ağrır sırtım. Göğüs hassasiyeti ilk aylarda normal ve bu posttaki herkes kasık ağrısı çekiyor Ekim anneleri olarak,🥰
Fatmagul3333 Kasık ağırlarından ziyade birazda Mavidunyamm kasık ağrılarından ziyade karnım da ağrıyor sancı giriyor gibi sonra geçiyor bazen de böbreğimin olduğu yan taraflar var ya oralarda ağrıyor acaba kötü bişey yoktur değil mi korkuyorum biraz
Mavidunyamm Fatmagul3333 yani sen yine doktoruna bı sor. Kabız yada ishal olunca da karın ağrıyor. Ana yan taraflarını bilmiyorum inşallah ağrımaz artk