inci_bebek06 MrsMavis bu sancı 100 kadar ve 50 ye kadar iki kere bende göründü bugün gerisi düşük 25 falan çıkıyo bu sancım var demek mi anlıyor musunuz
Mevsim36 MrsMavis ya hadi bakalım suhuletle afiyetle sekinetle kavuştursun Rabbim.. Haber edin İnşaAllah
Cotanakk MrsMavis Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda kolaylıkla kavuşursun evladına sen de bizim için dua et bir an evvel hayırlısıyla kavuşalım ❣️❣️
Zehrakhr MrsMavis ayyyyy gerçekten mi Allah İÇİN dua et bende bu gece doğurayım artık rabbim kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla al kucağına bizede haber ver
MrsMavis Mevsim36 Amin inşallah yatış verdiler bekliyorum 2 cm açıklık var ama ilerlemiyor suni sanci vericekler
Mevsim36 Bende 39+2 deyim. Doğuramıyorum ve giderek nefes almak daha da zorlaşıyor. Rabbim en hayırlı vakitte kavuştursun emanetiyle..
Mevsim36 Cotanakk bi arkadaşım vardı giresunlu lisede. Adınızdan dolayı bi samimi geliyorsunuz. Çotonaklardan dolayı
Mevsim36 MrsMavis başlarda kendinizi çok yormadan kasılmalarınızı güzel nefeslerle hareketlerle karşılayın. İnşaAllah hayırlı haberlerinizi alırız.
MrsMavis Cotanakk Amin inşallah Rabbım herkese hayırlı doğumlar versin bir avazda sagliklica alalım kucaklarimiza
Ranaa54 Zehrakhr 40+1 den selamlar doğuramıyorum 🤦♀️ Bütün totem postlarında varım bir haftadır neredeyse gelen giden yok dualarınızda bu garibi de eksik etmeyin hanımlar 😂