Gmzeucr Zehrakhr Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın hepimize kolay doğumlar diliyorum 38+3 artık doğurmak istyorum umarım hepimiz bu hafta içi doğururuz 🥰🥰
Talhaaam Zehrakhr artık doğurmak istiyorum 38+5 allahım sağ salim tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin
Zehrakhr MrsMavis amiiiin inşallaah dua edelim artık lütfen bu hafta doğuralım ya bi yere bayılacam şimdi 😂
MrsMavis Zehrakhr doktorum bu hafta gelir dedi nisanim geldi 2 cm açılma var ama ona rağmen tık yok 🤣 bir an önce doguralim
dgumus Ben de 38+1 im.. 37 oldugumdan beri zaman gecmek bilmiyor sanki.. bebek pozisyonunu almis her an gelebilir diyor ama gelen giden yookk.. Allahim hayirli dogum versin herkese..🤗
inci_bebek06 MrsMavis nişan geldiği için mi bu hafta gelir dedi benimde 2 cm açıklık ama gelen giden yok 😑
Zehrakhr MrsMavis kız benim 34 den beri 2 cm açıklığım var nişanım taaa o zaman geldi 5 hafta oldu ama yok
Esragk1 38.5ten merhaba doğuramıyorum diyenler sancısız kolay doğumlarımız olsun rahmımız açılsın kolaylıklar versin Allah doğum bekleyen herkese sizlere ve bana güzel hikayeler yazalım buralara Aminn Amin🤲🤎💜👼🏼
inci_bebek06 MrsMavis bu sancı 100 kadar ve 50 ye kadar iki kere bende göründü bugün gerisi düşük 25 falan çıkıyo bu sancım var demek mi anlıyor musunuz