Rmutlu Pemberuya bende tatlı yiyemiyorum sürekli canım ekşi istiyor zeytinyağlı sarma nar ekşisi felan bikerede ıspanak aşerdim ama tatlıya ve et yemeklerini yiyemiyorum asla bide bana simit kokuyor pekmez tadı geliyor yiyemiyorum
Pemberuya Rmutlu aynen bende aynı senin gibiyim çikolata hastasiydim asla yiyemiyorum hep tuzlu şeyler ev yemekleri falan cinsiyet belli mi sizin☺️
Suna21 Pemberuya erik canım istiyor 11 haftalıgız bulamadım hiç biyerde yeşil erik 🙈 yiyemedim aklıma geldikçe ağzım sulanıyo birsey olurmu
scentburcu61 Pemberuya Aşermem yok bu durumun psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum nedense 😊ilk gebeliğimde de olmamıştı ikincisinde de durum aynı sadece sağlıklı beslemeye mevsiminde sebze ve meyve yemeğe özen gösteriyorum 1 oğlum var ikinci gebeliğimdeyim 14+6 oda erkek 👶
thmcuk34 Selamm, çok yeniyiz buralar da :)) biz daha ufacığızzz 4+5 bende sürekli ev yemekleri ve ekmekk yemek istiyorum👼🤍🙏🏻
[silindi] Pemberuya 20+4 olduk minik kızımla 🌸 bizim canımız sürekli tatlı çekiyor 5 aydır doyamadık tatlıya 🤣🤣 dün eşimi aradım gelirken soğuk baklava almasını istedim en son dün canımız soğuk baklava çekti💗😇
TBeyza Gulusuguzell inşallah 🤗 bir kızım var birde oğlum olsun çok isterim 🤗rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin ,insan her ikisininde duygusunu yaşamak istiyor
Mizgin09 Pemberuya neden yasak bende üstüne bolca limon döküp yanınada acı biber yemesem içim rahat olmuyor 14+6 10 gün sonra randevum var cinsiyet belli değil birde turşu şu aralarda doritosun peynirli cipsine taktım yiyorum sürekli 😂
TBeyza ZllTzcn hayır henüz çok küçüğüz 6+1 ama öyle olmasını umuyorum 🤗 asermiyorum tam olarak ama başka şeyler hep midemi bulandiriyor şimdilik tatlı şeyler yiyebiliyorum
Mizgin09 Fatmanur80 bende erik aşerdim trendyolda var 4 tanesi 75 lira falan deymez yani o paraya zamanı gelince bolca tuzlayıp yeriz
elizsmama Pemberuya cinsiyetimiz kız ☺️ ye ekşiyi doğur ayşeyi bende tuttu 💕 her yemeğe limon sıkıyordum nar ekşisi döküyordum ki ekşi hiç sevmem ☺️
Ozgediz TBeyza yalnız değilmişim🙈 sadece sabah zorla kahvaltı yapıyorum vitamin aldığım icin. Akşam hiç yemek yiyemiyorum, 2 haftadır yemek pişiremiyorum herşey o kadar kötü kokuyor ki 😔