Slhdsdmr Pemberuya dün gece o kadar çok hurma istediki canım resmen yutkunudum durdum sabah ilk işim hurma almak oldu ikini bebeğim olucak inşallah oğlumda da karpuz istemiştim burnuma kokusu geliyor resmen
Mizgin09 Fatmanur80 bende erik aşerdim trendyolda var 4 tanesi 75 lira falan deymez yani o paraya zamanı gelince bolca tuzlayıp yeriz
Sarikan93 Pemberuya 29+2 olduk cinsiyet belli değilken portakal aşerdim 12. Haftada belli oldu cinsiyetimiz kızımız olucak inşallah portakal sevdam hala devam ediyor 😊
Niisa98 Merhaba arkadaşlar 8+5 haftalık hamıleyim göğüs hassasıyetim yok denılcek kadar azaldı normal mı sızde nezaman azaldı
Oz4 Etsiz çiğ köfte ve kuru sumak ekşisi yedim 3 ay boyunca😅bebeğim erkekmis. Şuan sadece karpuz kiraz ve erik yemek istiyorum. Sanırım doğumdan sonra yiyebilecegim. 28+5 olduk
Tuba92 Ev yoğurdu ile yapılmış ayran ve limon suyu 😊 bizde 13+6 haftaligiz cinsiyetimiz henüz belli değil hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah
Ellalasia Mavidunyamm benimde başlarda mandalina baya canım çekiyordu sonra ayva oldu daha sonra full tatlı yemeden duramıyorum.sürekli yanımda tatlı bir şeyler bulundurmam gerekiyor. (36h 2g - erkek )
[silindi] Pemberuya bende 7 haftalığım ama mide bulantısından hiiiç birşey yiyemiyorum lahana sarması aşermiştim 4 tane zor yiyebildim
Aayseee Bol tuzlu ayran tuzlu limon turşu turşu suyu patates haşlama kumpir ve suan karpuz ve Erik istiyor doktor kız dedı 🙂tatlı şeylerden tiksindim şerbetli tatlılardan. Birde salçalı sulu yemeklerden tiksindim nohut kuru fasülye gıbı 🙂
Oz4 Aayseee aynı şeylere asermisiz bizm bebeğin cinsiyeti erkek 🤷aserdigimiz yiyecekle hiç alakası yok cinsiyetin sanirim
Pemberuya Aayseee Ayy biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz ya şuan bende o durumdayım nedense içime kız doğuyor ☺️