Kubra4972 Kubratugrulyldrm demokrasi de çareler tükenmez diye boşuna dememişler şuan canım un helvası istiyor 🤣
Oznursahgul Pemberuya 24 haftalık olduk ilk sadece şeftali aşerdim ama şuan taştan yumuşak herşeyi yiyorum 😂😂 sürekli açız teyzeler 😅
Xxgamze07 Burcukose bana verdi onu kullanıyorum ama onu içtikten snra da sabahları ac karnına kusuyorum 🥺 ve ilk hamilelgim kesiyor bulantimi günde 1 kere içiyorum 3 kere yazıyor sabahları onu içmek benim için zor oluyor 🤦♀️
[silindi] Misshadow ayy nerden buldunuz dayanamıyorum normalde en son 3 sene önce yedim meyve ile aram yok ama hamilelik işte 🤭
Sezin4792 İkizlere hamileyim ne verseler yiyorum daha aşermedim zaten balık etli bir insandım eşim her zaman dalga geçer benle sen değil bebeklerin canı çekiyor diye tatlı tuzlu ekşi acı herşey yiyorum daha sadece bişeye aşerdiğimi hatırlamıyom
aysenur2478 Burcukose yada benim halen midem düzelmediği içinde olabilir hiç bişey yiyemiyorum 10 kilo verdim🥲
Sedalinaaa Hamile kalmadan önce haftanın iki günü balık bir günü pirzola yerdim. Bunlardan tiksindim. Kızım olacak sarma, çiğ köfte, içli köfte,mantı, tek yediğim tatlı ev baklavası onun haricinde asla yiyemiyorum.