Pemberuya Smyeclk ay bende tatlı hastasıyım annem yalvarirdi yeme etme diye eşimde öyle ama yok yani çok huylandim
Seymasezer Sevgi02020 bende ilk oğlumda deli gibi tatlı yiyodum şimdiki hamileliğimin daha başındayım tatlıdan tiksinme değil ama ağzıma sürmesem daha iyi gibi hiç keyif almıuorum tatlıdan. Birde sivilcelenme oldu acaba cinsiyetle alakası var mıdır
Pemberuya Seymasezer Benimde çenede sivilcem oldu boynumda bide var diyorlar genelde cinsiyetle ilgisi☺️
Nesraa_ Minigim38 benimde ilk 4.5 ayım sadece onunla geçmişti sürekli ketçaplı cips istemistim ama sonradan kısır mercimek köftesi böyle bol ekşili olanindan kızlar ekşiyi çok seviyor galiba 🤭😂
Minigim38 Nesraa_ acaba benimkide kız mı olacak 🥰 henüz cinsiyet icin cok erken ama merak ediyorum 4+5 iz
Damla34567 @bluebird Kiloyu takmayın yiyin doğumdan sonra verirsiniz ya 😄maden suyu günde 1 tane içerseniz bebeğin kilo almasına yardım ediyo öyle söylemek istedim☺️
Nesraa_ Minigim38 içine doğmuştur kız yada erkek olacağı genelde öyle oluyor 🤭 ben hep eekek istedim ilk çocuğumu ama testi pozitif gördüğüm anda kızım olucak dedim ❣️🤰
minnosanneyim Mavidunyamm dün doktorum yazmıştı aslında ama eczane vermedi bugün tekrar yazdırdım artık aldım geldim 8.30 dan 2.30 a kadar bulantı kusma çektim şu an biraz iyiyim ☺️
Ellalasia Mavidunyamm şekerim normal çıktı önceden de tatlıyı seven biriydim ama hamileliğimle beraber full tatlı yiyiyorum . 2-3 saatte bir canım tatlı bir şeyler çekiyor ☺️😅
Ellalasia Mavidunyamm vallah hamileliğimin başında 47 kiloydum şuan 36 hafta 3 günlük hamileyim 65 kiloyum önümde 25 gün var daha alırmıyım bilmiyorum ama alırsamda çok da umrumda değil 😂🤷🏻♀️