Nors Deli gibi şalgam içiyorum sonra kısuyorum sonra bidaha içiyorum yazarken bile ağzım kamaşıyo .tatlı şeylerden tiksiniyorum
asosyalbiri Tutkuuuu ayyyy benim de yaprağım yoktu sürekli canım istiyordu sarmayı 😭 sonra avmye sinemaya gittik şansıma kermes varmış kermeste bir sürü çeşit çeşit sarma vardı gittim ordan aldım 😂
mine_A biz 16. haftaya geldik ve bir kızımiz olacağını öğrendik canımızda genelde hamburger ve pizza çekiyor 🤤
mine_A birde ilk başlarda deli gibi limon ve mandalina yiyordum bildiğiniz limonu soyup mandalina gibi yedim 🤤
Tutkuuuu asosyalbiri ayyy kıyamam ya gerçekten aşermek çok tuhaf birşey o koku öyle bir geliyor kiiii burnuna sanki önünde ve yiyemiyorsn öyle tuhaf🥺🥺
Giz__ Haftadayım canım sürekli ekşi acı şeyler istiyor çiğ köfte aşerdim deli gibi yediğimde dünyanın en güzel şeyini yemiş gibi mutlu oldum 🤣 ve sürekli her yemeğin yanında cin biberi vs. Gibi şeyler istiyordu canım ilk haftalar ve şimdi kızım olacağını öğrendim ye ekşi çıkar Ayşe’yi tezi tuttu sanırım 🤣
Erayhilal Giz__ ya ayni bende bi hafta icinde uc dort gun yemisimdir cigkofteyi nasil rahatlıyodum 😀 simdi tatli cekiyor canim ama kizim olacak 🥰
Semrasular Elilar2225 ayyy hamile olduğumu öğrendiğimde bende lahana sarması rüyamda görmüştüm o kadar yiyesim vardı ki. Memleketime gittim her gün doya doya ondan yedim hiç bıkmadan sıkılmadan 😂
Yeniesyenianne 17+2yiz ben hep meyve aşerdim. 2 ultrasonumda da kız gibi görünüyor dedi doktor emin olamadı haftaya kesinleşir umarım 😍 Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı bizde geçerli olmadı yani😂
Gullar-97 Pemberuya Doğuma son haftalar ve bol bol tatlı ama yememeye çalışıyorum ve bu ara dondurma 🍦 😛 ilk aşerdiyim Salçalı makarna 🤣
Erayhilal Pemberuya ben ilk basta eksi ve tuzlu istemistim simdi 7 aylik olduk hep tatli cekiyor canim kızım olacak insallah 🥰
Sevgi02020 Pemberuya ben ilk 4ay eksi tuzlu yedim tatlıdan tiksiniyordum 5den sonra eksiyi bıraktım tatlı yemeye başladım oğlum olacak bence cinsiyetle alakası yyok aserdigin şeyin
Seymasezer Sevgi02020 bende ilk oğlumda deli gibi tatlı yiyodum şimdiki hamileliğimin daha başındayım tatlıdan tiksinme değil ama ağzıma sürmesem daha iyi gibi hiç keyif almıuorum tatlıdan. Birde sivilcelenme oldu acaba cinsiyetle alakası var mıdır