Fatmaozdemir Ay ben kiraz ve küçük baklava asermistim. Hamileliğin sonundayim. Artık aserme olmaz sanıyordum. Dün istediğim birşeyi yemedim. Göğüslerim ağrıdı. Şuan yiyorum. Geçer umarım
Portakalkabugu1453 Pemberuya bende öyleydim gece uykumdan uyanıyodum ayran için o kadar çok istiyodum 😅
Symylldz Rabiamsf deli gibi mantı istiyordum karbonhidrat delisi olmuştum kıymalı börek ve çiğ köfte kızım olacak 😍
Seymanurblbl TBeyza ben salcali yemekleri cok severdim domatesi yada soslu yemekleri bugun yemek yaparken asiri derecede rahatsiz etti afedersiniz istifra ettim cok tiksiniyorum evdeki hersey kokuyor eşim neyicek acaba bu 9 ayda
polienaa_16 @“Pemberuya” 26.haftadayım sürekli kivi ve dondurma aşerdim hala da aşeriyorum, bir kez de çiğköfte
Zehrammm Ben de ilk hamileligimde aşırı çilek yiyordum kızım oldu. 2 hamileligimde bunda ilkten yaş kayısı çekti bulamadık tabiri kuru kayısı da kesmedi bu arada acı biber turşusu böyle deli gibi yiyesim var ama yiyemiyorum da :(
Merve-bulut @Minigim38 aayyy ben bu 😂😂her gün bir paket yerdim ama sivilceler çoğalmaya başlıyor bıraktım😂
gamzebngaa_dmr mink0307 cinsiyeti ne bebeğin bende dondurma aşerdim deli gibi bir kap yedim sade Maraş dondurması ☺️
Deryy Pemberuya Sürekli ayva yiorum kızım oluyor inş 🎈🌸 Dondurma sütlü tatlı şerbetli tatlı çikolata turşu hepsini seve seve yiorum 😁
Deryy Aleynapolatmert yok ay bende ilk hamileliğimde deli gibi çilek yedim banada çocuğun zeki olcak diolardı hepsi anlamsız 😂😂
Elifkc Pemberuya ilk aylar sadece karpuz yiyordum, hep tatlı şeyler istedi canım. Herkes erkek diyordu ama kızımız olacak inşallah.
Nur009 Pemberuya 17+4 günlük cinsiyetimiz erkek 💙 lakin sürekli canım ekşi şeyler çekiyor salatayı tuzlayıp limonluyorum yanına da portakal çok fena 😂😂😂