• Gebelik
  • Tamamlayıcı sağlık sigortası

Htccmmvv ikili tarama karşıladı ama üçlü yani detaylıyı karşılamadı canım, nts de daha girmedim

Mnk16 gerçekten yaptırana kadar her şey dahil diye ikna ediyorlar spnra tahlillerde bile karşılamadığı oluyor poliçede görüntüleme dahil yazıyor 2d 3D ne farkeder mağduriyet yaşatıyorlar🤷🏻‍♀️

Htccmmvv sadece doktor muayene ücretini karşılıyor 36. Haftamdayım tahlillere para ödedim her hafta nst’ye para ödedim kandırmaca bence ayrıntılı ultrason ücretli hatta acilde serum almam gerekiyordu ona bile 650 tl para ödedim

Htccmmvv Bana her gittiğimde renkli ultrasonda bakıyor ama o başka bişey sanırım

Htccmmvv nst ve görüntülemeleri karşılıyor ama detaylı ve şeker yükleme testi karşılamadı bizim bu zamana kadar

Htccmmvv hayır malesef karşılamıyor 525 tl verdik detaylıya fetal dna yaptırdık 3700 oraya bakalım daha neler çıkacak

Mağdur olmayalım diye sigorta yaptırıyoruz ondada mağduriyetler yaşıyoruz sağlık eğitim vs hizmetleri bu kadar ticarete dökülmemeliydi özel hastanelerde paramızla da rezil oluyoruz Sigorta yaptırsakta rezil oluyoruz her şeyi özelleştire özelleştire değersizleştirdiler

Htccmmvv aynen öyle geçen hafta denir için acile inin serum takılacak dedi doktor bir indik 650 tl istediler karşılamıyor sigorta diye verdik mecbur dolandırıcılık bu şimdiye kadar sadece doktorun muayene ücretini karşıladı onun dışında hiçbişeyi karşılamadı

Htccmmvv hangi sigorta ?
            Detayli yi karsilamiyor ve seker yuklemesini. Anadolu benimki