Tamamlayıcı sağlık sigortası kullanan hanımlar detaylı ultrason nst vs görüntülemeleri sigorta karşılıyor mu
Tamamlayıcı sağlık sigortası
Htccmmvv sadece doktor muayene ücretini karşılıyor 36. Haftamdayım tahlillere para ödedim her hafta nst’ye para ödedim kandırmaca bence ayrıntılı ultrason ücretli hatta acilde serum almam gerekiyordu ona bile 650 tl para ödedim
- Düzenlendi
Htccmmvv Benimki Acıbadem. Detaylı hariç hepsini karşıladı. 2 doğumunu da Acıbadem ile yaptım. Nst , kan , muayene dahil
- Düzenlendi
Htccmmvv nst ve görüntülemeleri karşılıyor ama detaylı ve şeker yükleme testi karşılamadı bizim bu zamana kadar
AsilveAnnesii siz şeker yükleme testine ne kadar verdiniz?
Prenseslerimm_3 aaa tamamlayıcı sigortanız olduğunu söyleyince acilde falan serum ücretsiz oluyor yani karşılıyor ben de yaptırdım sizden neden aldılar acaba?
Elmaliturtaballilokma benimkide acibadem tamamlayıcı ama şuan ilk gebeliğim ve karşılamıyor 2 .gebelikten itibaren karşılamaya başlıyormuş
nmtock41 büyük ihtimal sigorta firmasından değişiyordur benimki karşılamıyor maalesef
nmtock41 net hatırlayamıyorum şimdi ama hastaneden hastaneye değişiyor 110du sanırım Medicanada
AsilveAnnesii anladım bakalım biz ne kadar vereceğiz
Prenseslerimm_3 olabilir bizim de teminat bitmiş karşılamayacak sanırım bunları da
Mağdur olmayalım diye sigorta yaptırıyoruz ondada mağduriyetler yaşıyoruz sağlık eğitim vs hizmetleri bu kadar ticarete dökülmemeliydi özel hastanelerde paramızla da rezil oluyoruz Sigorta yaptırsakta rezil oluyoruz her şeyi özelleştire özelleştire değersizleştirdiler
Prenseslerimm_3 ama hizmeti sunarken bunları karşılamıyor diyen biri olmuyor değil mi
Htccmmvv aynen öyle geçen hafta denir için acile inin serum takılacak dedi doktor bir indik 650 tl istediler karşılamıyor sigorta diye verdik mecbur dolandırıcılık bu şimdiye kadar sadece doktorun muayene ücretini karşıladı onun dışında hiçbişeyi karşılamadı