linsmea anneyimmm42 canım 17 deyim hafifledi 16 ya kadar cok yogundu :( nioli yağı damlatıyorum çamaşırıma doktorum önerdi iyi geliyo diye düşünüyorum ☺️
b_ilge anneyimmm42 normal akıntılarım vardi ama son 2 haftadir sabahlari koca bir ıslaklık ile uyanıyorum utanc verici resmen koşa koşa pijamamı değiştiriyorum
Hatunugur anneyimmm42 20.haftamdan beri sürekli akıntım oldu tek seferlik ilaç yazdı bir kere ama çok fayda etmedi 32.hafamdayım hala akıntım var 😊
Ebru_Bahar_27 Ben fitil kullandigim halde yogunlasti valla korkuyorumda neden acaba 30 haftalk olduk bu arada
anneyimmm42 Ebru_Bahar_27 bende fitil kullanıyorum canım bizde 14 haftamızdayız bu hafta daha da yoğunlaştı
Ebru_Bahar_27 anneyimmm42 valla nasl edicez inan bilmiyorum hic ben serklajliyim zaten erken dogum riskimde var bu akıntida erken doguma.yol acarmi kafamda soru isareti var yani
Ebru_Bahar_27 anneyimmm42 ben hamilelik.boyunca 2 kere flan kan idrar tahlili versim hep iltihap cikti tek kullanimlik ilac veriuodu ama fayda etmedi sanki
Ebru_Bahar_27 anneyimmm42 bu aralar yogunlasti bide fitil kullanrken enfeksiyon olma ihgimalide oluyormus ya acaba oyle bsey mi bilmiyorum
anneyimmm42 Ebru_Bahar_27 benim fitil artık geri gelmeye başladı Çarşamba günü kontrolümüz var bakalım söylicem doktoruma