Deletedmom_7156 Gzm23 ama çok kötü oluyor ayy Allah kimsenin başına vermesin ınsallah suandada lohusa psikoloji yaşıyorum kızıma bakıp bakıp ağlıyorum
Gzm23 Deletedmom_7156 Amin canım benim valla kalp çarpıntım var uyuyamıyorum kötü bir durum valla aslında en güzel zamanlar ama lohusa psikolojisi nasıl olur bilmiyorum inşallah bende yaşarım 🙏😇😇
Deletedmom_7156 Gzm23 lohusa psikolojisini yaşamanı tavsiye etmem gerçekten çok kötü bişey cok zorlaniyorsun heleki tek kaliyorsan
Almisinkardesi Gzm23 evet ben ikinciye hamileyim . Yani bir sıkıntı ve sorunu yok ama uykuyu seven bir bebek değil o yüzden hiç uyumuyor gündüz 3-4 saat uyuyor sadece
Songulykilicc Gzm23 bizde yarın itibariyle 36 oluyoruz çok şükür benimde 30. Haftadan beri erken doğum riskim vardi. Bol bol dinlenin ve su için çokça. Ve en önemlisi dua 🙏❤️ Rabb’im sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip ettirsin benim sadece 1 hafta dişimi sıkmam lazım bakalım 🤷
Gzm23 Songulykilicc ayyy inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız Tamam su içerim dinlenirim dua da ederim 🙏❤Sen 37 de mi doğum yapıyorsun doktor mu dedi yoksa Sen mi karar verdin
Songulykilicc Gzm23 yok normal olacak belli değil yani 37 . Hafta itibariyle prematüre olmuyor bebekler artık gelse gelebilir yani bir risk içermiyor ondan öyle dedim 😍
Melek-41 Panik atak kadar kotu bisey yok ama kendinizi sakinlestrin melisa cayi icin cok iyi gelecektir yotubeden dua acin panik atak icin ama kendinizi kaptirmayin yine baslicak demeyin siz korkmayin o atak korksun ben 1 sene boyunca cektim coo zor
Gzm23 Songulykilicc anldım canım benlm inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavurlarımızı 😔😔😔😔Ben çok korkuyorum direnç artışı ve çentik var doktor istersen coraspirin kullanabilirsin dedi mutlaka kullanabilirsin demedi bfnde ilaca baktım son 3 ay kullanmayı kesin yazıyor reçetesinde kullnmadım inşallah bir şey olmaz değil mi 😔😔😔😔
Songulykilicc Gzm23 hiçbir fikrim yok canım. İçini ferah tut nas ve Felak süresini çok oku ha bide inşirah süresini dinle çoğu gitti azı kaldi Rabb’im sağlıcakla kucağımıza almayı nasip ettirsin 😍
Gzm23 Songulykilicc Amin canım benim valla okuyorum iyi geliyor gerçekten rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın 🙏😇😇