Yagmurerol Ya şimdi benim anlamadığım, ne olursa olsun illa son adet gununun ilk gununden mi hesaplaniyor ???? Mesela ben dogurganlik gunumde hamile kaldigima yuzde yuz eminim ona ragmen yinede bu metodla mi soyleyecegim kac haftalik oldugunu ?
Bskrt Yagmurerol bende eminim 13 mayıs ama doktorlar 29nisan adet tarihimi baz alıyor. Çünkü gebeliğin ilk haftası yumurta oluşumu, 2. Haftası döllenme olarak hesaplanıyor.
Hatunnn Yagmurerol canm nezaman hamile kaldigin muhim degil onemli olan hamile kaldigin yumurtanin olusumu son adetle beraber kalan yumurtann dollenmis oldugu icin adet tarihinden hesapliyorsun
gonulcelen Yagmurerol regl olduğunuz an yeni yumurtalar büyümeye başlıyor günlük 2 cm civarı gibi gün gün büyüyüp 22 mm civarı olunca çatlıyor yani yumurta o gün oluşmuyor o yüzden regl ilk günü baz alınıyor
Yagmurerol Bskrt aaa şimdii anladim iste... cokk tesekkur ederim🙏🏽🙏🏽 Soranlara bazen ne dicegimi bilemez oldum o yuzden 😀
Yagmurerol ozlemkrts peki siskinliginiz oluyor mu bende cok oluyo mesela bazen sanki 3 aylik hamileymisim gibi sisiyor gobegim
Bskrt Yagmurerol 14 haftaya kadar karnım kocamandı pantolonlar sıkıyordu, doktorum yalancı şişlik o gaz bağırsak hareketlerinden kaynaklı demşti. Sonra indi 16. Haftada gerçekten büyümeye ve sertleşemeye başladı
ozlemkrts Yagmurerol hemde ne şişkinlik özellikle akşamları mahvediyo beni 4.5 aylık ama 6 7 aylık gibi oluyo 16dan sonra şişmeye başladı
deletedmom6295 Yagmurerol yani bu işin kuralı bu saçma ama yapacak birşey yok ben de hamile kaldığım gün biliyorum ve adet tarihimden tam 20 gün sonra ama adet başlangıcı baz alınıyor
Gnygns deletedmom6295 sacma degil aslinda yumurtalarimiz adet döneminde olusuyor. Hamilelik sadece spermle başlamadığı icin mantikli geliyor. Ben tup bebek yöntemiyle hamileyim yumurta toplama işlemi i filan yaşayınca baya mantikli geliyor 😊😊 ( kimseye yaşatmasın rabbim)