Vezirgelini Ya kizlar 10 haftalik hamileyim cok fazla kola iciyodum onceden artik biraktim 2 gunde 1 sise kolaya kadar düşürdum bebegime bisey olur mu hamileyken kola icen varmiydi
Hulyarecep Vezirgelini cook fazla canım hamilelikte yasak bir iki yudum iç sadece 1 şişe şade maden suyu iç kola yerine bebeğe kilo da aldırıyor
Caglasmsk Vezirgelini ben tutamiyorum kendimi iciyorum valla🙄 kaynanam hamileyken hergun bi sise kola bitiriyormus acayip aseriyormus kocisimde bi sorun yok valla😂
KezibanUan Vezirgelini canım seni okadar iyi anlıyorum ki bende kola aşığıyım ama havalar çok sıcak resmen içim yAnıyo ben on günde bir bi bardak içiyorum çok zararlıymış dayanabildiğim kadar dayanıyorum doğumdan sonra 2,5 litreyi dikicem tepeme:))
Aybikee Caglasmsk bebek çok kilo alır amaçok kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil, hem de normal doğum zorlaşır, bebek şeker hastası olabilir veya kilolu olabilir. Azaltmanız iyiolabilir
Asliveannesi OktayMeltemSahin canim seseryan ol sumiye dayanamazsin cokkkk zor bide catin darsa bosuma vekersin okadar sanciyi
Mumu Vezirgelini içmesiniz daha iyi kaynananizla sizin döneminiz aynı değil malesef onlar doğal şeylerde yiyordu ama bizim her yediğimiz kimyasal ve katkı maddesi olan şeyler. Uzak durabilirim kadar uzak dur allah korusun çocuk doğuştan obez olabilir.
Mumu Bir arkadaşım da kola ve hamburger tüketmişti bazı sorunlar yaşadı bunlari cok ince ayrinti bilmiyorum ama doktoruna demiş yapabilecek birşey yok mu doktor demiş sen yapacağını yapmışsın zaten ben ne yapabilirim ki artık.
Agg0207 Çok fazla içiyorsun bence gebelik şekerini çıkartırsın canım bebegede zararlı zaten bu kadarı tadına bak en azından
Bebegmibkliyrm Vezirgelini ilk basarda yeni hamileligim die korktum icmedim . Ama suan 20 haftaligim su gibi iciyom. Bide boyle buzz gibi olunca icimi oyle ferahlatiyo ki. O yuzden vazgecemiom cok iciyorum
Burctn Vezirgelini canim benim yengemde içiyordu yasak olmasına rağmen yazik çocuğu doğdu gaz problemi oluştu çocukta geceleri hiç uyumadı cok gazi vardi içme derim tabi senin tercihin
ozgekkaya23 Vlla bence icme bende cok seviyodum hamilelikde birakdim oyle arada bazen bi bardak aliyomda cok asirisi cok zararlimis