Kralice23 3 dusukten sonra rahimimde perde oldugunu soylediler ve histeroskopi ile alindi. 3 ay bebis yasak. Bu ameliyattan sonra saglikli hamile kalan var mi ?
Reyyan8781 Kralice23 ben oldum perde amaliyatı.normal gebe kaldım çok şükür sağlıklı bi gebelikde geçiriyorum. İnş sizde öyle olursunuz 😊🤲
bebekveannesiii Kralice23 1 sene bebek istedik olmayinca hsg çekildi onda öğrendim uterus septum olduğunu ve histeroskopi ile ameliyat oldum 1 sene sonra hamile kaldım sağlıksız gebelikmiş düşük oldu ondan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım bebeğimi bekliyorum darısı sana canım. Bu arada bana korunma ki içerde yapışıklık oluşmasın demişti doktorum sadece ameliyattan sonra 20 gün ilişki yasaktı o kadar
Sblbsr Kralice23 bennn 🙋♀️ İki düşük bir kalp atışı durması sonucu kürtajım var yani 3 kaybım var ve rahim perdesi alındı şu an 34 haftalık olduk bile çok şükür Ümidini hiç kaybetme inşallah seninde tez vakitte bebişin seni bulur 🥰🌸
hemsirebianne0901 Kralice23 evet iki düşük sonrasinda oldum ilk düşüğüm sonrasi farkedilmemisti ikincide farkedildi histereskopik cerrahiyle oldum çok şükür bir sorun olmadi 3 ay yasak dendi rahmin toparlanması icin
Reyyan8781 Kralice23 düüşüğüm olmadı doktor sıkıntı olacağını diyince evliliğim ilk ayında oldum. Sonrasında zaten gebelik oluyor bide ben rahim filmi çektirmiştim onun çok faydası oldu onun arkasından hamile kaldım
bebekveannesiii Kralice23 bilmemki her doktor farklı işte bişey diyemeyiz belki bir bildiği vardır onunda ☺️ Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah 🌺🌺❤️💕
Kralice23 Sblbsr ayyyyy ayyy icime su serptiniz yaaaaaa 🙏🙏🙏🙏 ne kadar sonra hamile kaldiniz ameliyattan
Kralice23 hemsirebianne0901 yaaa cok sevindimmmm cok sagolun banada aynisini dediler 3 ay yasak cok cok tsk 😇😇😘😘😘
KaranimM1 2 düşüğün ardından histeroskopi oldum, rahimim kalp şeklindeydi. Ameliyattan 2 sene sonra kendiliğinden gebe kaldım 31+3üz.. darısı sizlere olsun🌼
Sblbsr Kralice23 6 Ocak 2021 de amaliyat oldum 10 Ağustos’ta kan sonucumu aldım inşallah dua edicem sizin için rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah 🌸🤲
Kralice23 Sblbsr ya cok tesekkur ederimmm beni ne kadar iyi anliyosunuz yasadiginiz icin 🥲 ne kadar korundunuz?
Sblbsr Kralice23 hemde çok iyi anlıyorum neler yaşadığını tahmin ediyorum ben en son artık nefes bile alamam sanıyordum ama rabbim aldırıyormuş 🤷♀️ Yanlış hatırlamıyorsam bende üç ay korundum sonra denemeye karar verdik ama ilk iki ay olmadı maalesef çünkü stres çok fazlaydı 5 ay öyle geçti sonra da doktora gittim muayene kontrol derken 1-2 ayda öyle geçti sonra çatlatma iğnesi yaptı o ay hamile kaldım şükür
Sblbsr Kralice23 lütfen umudunu kaybetme rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın her gece artık bitti anne olamayacağım karamsarlığıyla ağlayarak uykuya dalıyordum ama benim minik mucizem beni buldu senin minik mucizende seni bulacak onun hayalini kurarak onu bekle ki çabuk gelsin minik 🌸 sormak istediğin soru olursa burdan yazabilirsin gördüğüm anda cevap vermeye çalışırım inşallah