Hatice-sezer0 29+5 haftalık hamileyim kontrolde bebeğin kafası yukarıda duruyor eger böyle devam ederse sezeryan olursun dedi doktorum . Acaba böyle olupta bebegi dönen ve normal doğum yapan varmı
Zehra9616 Hatice-sezer0 son gune kadar donebiliyo bebisler stees yapma kendi haline birak o donucektir emin ol cnm
mlssrn Hatice-sezer0 bana göre çok erken bi tahminde bulunmuş sen içini ferah tut belki o dönceği zamanı biliyordur tepetaklak çok uzun süre durmak istemiyordur akıllı bıdık😂
Hatice-sezer0 Fnen ihtimalleri konuştuk aslında doktorla benmi hassasım acaba 🤭 etkilendim ya dönmezse ihtimali geldi bi an.
Melek1111 Hatice-sezer0 30. Haftada baş aşağı dönmüştü .34 te tekrar makat geliş olmuş .Daha da dönebilir merak etme dedi doktor
Gorkemm Hatice-sezer0 bi de arkadaşımın annesi de hamileyken bebek hep makat gelişti doğum anında düzeldi sıpa 😂😂
Eskaoz Sezeryanin yerini yapmaya başlamış bunu asla söyleyemez 36 ya kadar dönmez zaten belki 40 yapmayın araştırın indirim kollar gibi doktorlarida kıyaslayın lütfen
hunilimom Hatice-sezer0 36+4 de dönen kızım 😂 daha vakti var hatta burda bas asagi dönen bebek sonra makat olduğunu da okumuştum
Summer16 Hatice-sezer0 son dakikaya kadar bebeğin pozisyonu değişebilir hiç kafana takma canım, doktorun ön bilgilendirme yapmıştır başka türlü düşünmemek lazım 🙏🏻
Fasulyem2 Hatice-sezer0 benim de makat gelişti son kontrolde doktor hiç önemli değil şu anki pozisyonu dedi daha erken
bbnngg Hatice-sezer0 En son kontrolüm 29. haftadaydı doktorum bana da başı yukarıda ama daha çok erken döner dedi. O yüzden kafanıza takmayın.
1Moms1baby Hatice-sezer0 39+2 hala dönmedi makarna geliş doktorum korkma son an sancı geldiğinde bile dönebilir 40 haftayı dolduralım dönmezse sezeyan yaparız stres yapma dedi bekliyoruz son 5 günüm var sancı vs yok si.dilik ama ne olur bilmemem sağlıkla gelsinler gerisi mühim degil