Yldzalra Minelllllll sende erken ogrenenelerdensin Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin paşanı bu sene erkek senesi diyorlar ama tabi nasip Rabbım herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sağlıcakla kulaklarımızı almayida nasip etsin inşallah
Yldzalra Reyhan_rr cnm bana kesin der inşallah demezse beklicez bakam cinsiyet partisi yapmak istiyorum da o yüzden kesin değilse zaten söylemesin emin olmazsa bakalm kknusucm doktorumla
Minelllllll Yldzalra amin inşallah hepimizin 🥰🌸 bizde şaşırdık tabi ama kesinleştirmek için 16 haftayı bekleyelim dedi yine 🥰
karakiz1 Yldzalra Devlette canim 15 haftaliktim soyledi doktorum ama bidaki geldiginde netlesir dedi suan 100 85 kiz diyorum dedi
Pyrz_07 Yldzalra bende 15+1 de öğrendim ama bizimki bacaklarını açmıştı çok net gözüktü bebeğe bağlı birazda muayeneye girmeden önce çikolata yiyin hareket etsin
Ipeksari57 Yldzalra 15. Haftamda öğrendim canım pozisyonu uygunda sende öğrenirsin inşallah bizimki bacaklarını açmış duruyordu 😅🤗 inşallah sende öğrenirsin 🙏🤍